Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zlepšit v kreslení

Od: denisaaa odpovědí: 16 změna:

Hezký den, měla bych otázku. Dlouho se věnuji malování, ale chtěla bych se zlepšovat, hlavně chci začít s portréty. Myslíte, že se vyplatí zaplatit si nějaký výtvarný kurz, aby mě tam naučili alespoň základy, nebo se to dá zvládnout doma bez kurzů? Mám pocit, že pokud mi nikdo neukáže jak na to, tak se to nedá naučit jen tak samo od sebe, ne..?
Díky.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Můžete být i samouk, ale naptř. portrét je dosti těžká disciplina, něco si o tom naštudujte, protože jsou tam určitá pravidla Ruka je potřeba denně procvičovat, dobré je na kresbě tř. zmačkaného papíru. Portrét se nikdy nedělá v životní velikosti, ale vždy o trošku menší.

hodnocení

2x

Pokud je to Váš koníček a chcete se v něm zdokonalovat, pak se investice do kurzu vyplatí. Někdy talent nestačí, je třeba odborného vedení..a od toho kurzy jsou.

jofa*
hodnocení

2x

Určitě vyplatil. Je to jako se vším přestože lidé nadaní jsou, že netřeba vždy rady. Naučí vás techniky, dají tipy jak na to. různé doporučující rady. Jako samouk na to nepřijdete a nebo to bude dlouho trvat než zjistíte, že tohle je nejlépe udělat tak jiné onak. Ovšem vedoucí kurzu musí být na úrovni, s patřičnou výtvarnou školou.

hodnocení

2x

dejte si Youtube tam napište hledání- je tam kolonka a napište malování portrétů..Také maluji,,ale portéty jsou opravdu obtížné,,,stínování aby byl plastický,,a pod.Zkuste to na krajinkách ,nebo zátiší,,ale i to je práce.Můžete ai zvolit co se chcete naučit .

nevím odkud jste ,ale v Ostravě je kurz malování..A čím chcete malovat?

w.youtube.com/results?search_query=jak+namalovat+portr%C3%A9t

nejde mi to vložit

hodnocení

2x

Pořádají se kurzy Kreslení pravou m/.... Není to tak drahé, bývají víkendové, takže suprové strávení volného času, jeden jsem absolvovala a byla jsem nadšená. Najednou jsem viděla všechny ty linie, vrásky, světlo a stín, které mi do té doby vůbec nic neříkaly. Zkusím sem vložit potrét, který jsem nakreslila v základním kurzu Tužka druhý den.(Poznáte-li, kdo je na portrétu, máte ode mě pomyslný bod :))

Jak se zlepšit v kreslení

Inžinýrko,super *palec*

Miroslav Horníček?

27.03.19 17:56

*smich**palec*Bod!

27.03.19 18:13

Díky *smich*

27.03.19 16:30
hodnocení

0x

Zkouška :)

michalverner

To je docela otřes.Pokud to tedy nemalovalo malé dítě.

papricka
hodnocení

0x
Mohu pro zajímavost. Kolik je vám let?
denisaaa
27.03.19 20:42
hodnocení

17

papricka
Mě je o něco víc ale teprve taky začínám ..a uvažuji o Drow planet Praha

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]