Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
návštěvě doktora se asi nevyhnu, ale přesto se zeptám. Když cítím bolest v patě při došlapu, co to může být? Žádný úraz se mi nestal, prostě najednou to tak je. Jde o pronikavou bolest.
Děkuji
Před pár lety jsem to měla zrovna tak. Vypadalo to na ostruhu, ale ta byla vyloučena. Moje doktorka mi dala jakési mazání, to nepomáhalo, Když jsem tam s tím opět šla, tak tam byla jiná lékařka, která ji zastupovala, ta mě poslala na laser a ono to pomohlo! Dodnes nevím, co to bylo a mám už dlouhou dobu pokoj. Teprve potom jsem si vyhledala na netu zkušenosti s laserem, někteří se rozčilovali, že je to nanic. Ještě, že jsem ty reakce nečetla předtím. Mně to opravdu pomohlo.
Manželovi na patu pomohl přípravek Hekla lava, volně v lékárně, ale jeden nestačil. Kamarádovi pak pomohlo ozařování.
Podívejte do svých bot, nejlépe do těch nejvíce prošlapaných. Co vidíte? Dost tristní pohled, že? Vnitřky bot máte sešlapané nerovnoměrně a navíc každou jinak.
Čínskou medecínu, šamany, léčitele, ortopedy a vyšetření nechte plavat. Váš problém má pravděpodobně mnohem prozaičtější příčinu :
Špatné boty a kila navíc.
Patní ostruhy,nepomohlo mi nic z výše popisovaného až nakonec 4 ozařky,ty mi pomohly a více jak půl roku mám klid.Rázové vlny se platí a bolí to,ozařky nebolí a jsou na pojištovnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.