Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest paty při došlapu

Od: xar odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,
návštěvě doktora se asi nevyhnu, ale přesto se zeptám. Když cítím bolest v patě při došlapu, co to může být? Žádný úraz se mi nestal, prostě najednou to tak je. Jde o pronikavou bolest.

Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Podle čínské medicíny se do paty promítají problémy orgánů malé pánve. Proto tam jsou reflexní plošky na pohlavní orgány, močák, konečník, křížovou kost a kostrč...

zbynekj*
hodnocení

2x

Před léty se mi stalo něco podobného, byl jsem i u ortopeda, dostal jsem ortopedické vložky, nic nepomáhalo a nakonec jsem zjistil, že moje jedy boty měly nepatrně vyšší kramflek a to mi to způsobilo.

amy®
hodnocení

1x
Může to být patní ostruha.Vyznačuje se ostrou bolesti při chůzi, pak i v klidu.Jak psal rádce přede mnou,jít k Dr., udělá rentgen a uvidíte. Jako rychlou pomoc a úlevu mi doktor doporučil gelove vložky do bot. Může Vám pak předepsat léčbu ultrazvukem, popř. rehabilitaci.

hodnocení

1x

Může jít o ostruhu a tu je třeba léčit, prokáže ji rtg., na který vás může poslat i praktik a pojzd se to prokáže, nedoporučuji to ponechávat na rhb., ultrazvuku, rázové vlně apod., ale rovnou se objednat na ozařování, platí pojištovny.

hodnocení

0x

Před pár lety jsem to měla zrovna tak. Vypadalo to na ostruhu, ale ta byla vyloučena. Moje doktorka mi dala jakési mazání, to nepomáhalo, Když jsem tam s tím opět šla, tak tam byla jiná lékařka, která ji zastupovala, ta mě poslala na laser a ono to pomohlo! Dodnes nevím, co to bylo a mám už dlouhou dobu pokoj. Teprve potom jsem si vyhledala na netu zkušenosti s laserem, někteří se rozčilovali, že je to nanic. Ještě, že jsem ty reakce nečetla předtím. Mně to opravdu pomohlo.

hodnocení

0x

Lékař, zřejmě ortopedické vložky, rentgen paty, ultrazvuk paty a třeba i výměna bot.

zena*
hodnocení

0x
Taky jsem to měla nedávno, ostrá bolest pat při došlapu a než jsem se odhodlala jít k doktorovi tak to náhle přestalo jako začalo. Je to záhada *nevi*

hodnocení

0x

Manželovi na patu pomohl přípravek Hekla lava, volně v lékárně, ale jeden nestačil. Kamarádovi pak pomohlo ozařování.

joudic*
hodnocení

0x

take se tam muze klubat bradavice pokud to jakoby picha

figurek*
hodnocení

0x

Podívejte do svých bot, nejlépe do těch nejvíce prošlapaných. Co vidíte? Dost tristní pohled, že? Vnitřky bot máte sešlapané nerovnoměrně a navíc každou jinak.

Čínskou medecínu, šamany, léčitele, ortopedy a vyšetření nechte plavat. Váš problém má pravděpodobně mnohem prozaičtější příčinu :

Špatné boty a kila navíc.

hodnocení

0x

Patní ostruhy,nepomohlo mi nic z výše popisovaného až nakonec 4 ozařky,ty mi pomohly a více jak půl roku mám klid.Rázové vlny se platí a bolí to,ozařky nebolí a jsou na pojištovnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]