Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje pritelkyne

Od: khw odpovědí: 11 změna:
Zdar a silu, skoro si zacinam myslet, ze nejsem normalni. Ale poradte: Mam pritelkyni, ktera travi v telefonickych rozhovorech se svoji matkou cca 1,5 hod denne. Existuje zena, ktera by tomu svemu tolerovala nekolikanasobne denni telefonaty se svoji matkou (tchyni)?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jdi od ní, pokud bys s ní plánoval budoucnost, smiř se s tím, že bys měl baby dvě a to není nikdy dobré. Taková (tolerantní k zmíněným hovorům) žena neexistuje stejně jako chlap, který by měl tendenci je (ty hovory) realizovat. Snad jen výjimka by mohla potvrzovat pravidlo, ale já o žádné nevím...

*stop*

jaja28*
Jaké ženská ti radím aby ses pořádně zamyslel nad setrvání v tomtu vztahu. Dovedla bych to pochopit a tolerovat v případě, že by se řešily nějaké mimořádné rodinné záležitosti a problémy. Ale pokud je to jen o tom, že spolu probírají věci od počasí - přes co je dnes v televizi a kde dostali nové zboží, tak to sbal kufry a alou jinam. Opravdu bys byl v budoucnu vždy na druhé koleji.
khw
hodnocení

nojo, blbý je to, že s ní mám malýho kluka, 4roky a o něj fakt nechci přijít. Věřím tomu, že kdyby neměla jistotu v tom, že kluka nedostanu do výchovy, že by se velmi rychle vzpamatovala. Našše soudy chlapům malý děti nedávají. kdyby to bylo 50 na 50, bylo by po problému

ehud*
hodnocení

0x
To je asi dost složitý,ale zkus to překousnout.Pokud ne tak ženských na světě je dost!

janekkrat*
hodnocení

0x
Docela by mě zajímalo, o čem si můžou každý den tak dlouho povídat. Mluvili jste o tom spolu? Řekni ji že ti to vadí, ale souhlasím se strejcem.
khw
hodnocení

to bys nevěřil, baví se o všem a je to až takový, že se dozvídám některé věci jako poslední, protože už to několikrát probrala s mámou a neví, že mi o tom neřekla. Mluvili jsme o tom spolu, že mi to vadí, ona na to, že nemůže své mámě zakázat, aby jí volala. jen pro představu-večer co večer spolu mluví cca kolem 18:30, pak kolem 20hod, pak kolem 21hod a tak 1x-2x týdně i kolem 22:30. A všechno jsou tak 15-25 minut dlouhý telefonáty na téma vyprala jsem, uvařila, nádobí sklidila, budu žehlit, půjdu do vany, děti spí, před spaním koukaly na pohádku. Dokonce jednou i při milování mámě ten telefon zvedla a plynně s ní hovořila. To nemá chybu
al bunda*

Rozšlapej jí telefon a zlom SIMkartu nebo utrhni šňůru ze zdi. Klidně opakovaně, ale S ÚSMĚVEM! Beze vzteku a bez rozčilování. Prostě znemožni telefonování, jinak se smiř s tím, že jsi na chvostu zájmu. Telefonovat při milování... Tak to mi hlava nebere.
Hezký den.

khw
hodnocení

Jo, tohle by bylo brutalni, ale asi by to fungovalo. Ale dostal jsi mě-její táta má přezdívku Al Bunda, ale je to fakt jen shoda. On totiž po TV zprávách usíná a (bu)tchyně se doma sama po večerech nudí, proto ty lefefony. Ale stačilo by ho párkrát nevzat nebo rychle slušně ukončit a taky by bylo

Žádný ničení,neškodit!Jednat s rozmyslem,buď já nebo telefon.*stop*

Možná by helflo místo vospalýho Al Bundy tchýni sjednat čílýho milence... ;)

hodnocení

0x

A co matka Tve pritelkyne, je vdova? Typoval bych ze jo a nema si s kym pokecat. Zkuste ji sehnat nejakeho chlapa a treba budete mit klid.

lomaks*
hodnocení

0x
Jsi v průseru kamaráde, ani ten chlap pro tchýni by moc nepomohl. Řešení, pokud vůbec, vidím jedině v razantním nekompromisním zásahu, třeba dle návrhu Al bundy. Bohužel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]