Zdar a silu, skoro si zacinam myslet, ze nejsem normalni. Ale poradte: Mam pritelkyni, ktera travi v telefonickych rozhovorech se svoji matkou cca 1,5 hod denne. Existuje zena, ktera by tomu svemu tolerovala nekolikanasobne denni telefonaty se svoji matkou (tchyni)?
Jdi od ní, pokud bys s ní plánoval budoucnost, smiř se s tím, že bys měl baby dvě a to není nikdy dobré. Taková (tolerantní k zmíněným hovorům) žena neexistuje stejně jako chlap, který by měl tendenci je (ty hovory) realizovat. Snad jen výjimka by mohla potvrzovat pravidlo, ale já o žádné nevím...
jaja28*
Jaké ženská ti radím aby ses pořádně zamyslel nad setrvání v tomtu vztahu. Dovedla bych to pochopit a tolerovat v případě, že by se řešily nějaké mimořádné rodinné záležitosti a problémy. Ale pokud je to jen o tom, že spolu probírají věci od počasí - přes co je dnes v televizi a kde dostali nové zboží, tak to sbal kufry a alou jinam. Opravdu bys byl v budoucnu vždy na druhé koleji.
khw
nojo, blbý je to, že s ní mám malýho kluka, 4roky a o něj fakt nechci přijít. Věřím tomu, že kdyby neměla jistotu v tom, že kluka nedostanu do výchovy, že by se velmi rychle vzpamatovala. Našše soudy chlapům malý děti nedávají. kdyby to bylo 50 na 50, bylo by po problému
Docela by mě zajímalo, o čem si můžou každý den tak dlouho povídat. Mluvili jste o tom spolu? Řekni ji že ti to vadí, ale souhlasím se strejcem.
khw
to bys nevěřil, baví se o všem a je to až takový, že se dozvídám některé věci jako poslední, protože už to několikrát probrala s mámou a neví, že mi o tom neřekla. Mluvili jsme o tom spolu, že mi to vadí, ona na to, že nemůže své mámě zakázat, aby jí volala. jen pro představu-večer co večer spolu mluví cca kolem 18:30, pak kolem 20hod, pak kolem 21hod a tak 1x-2x týdně i kolem 22:30. A všechno jsou tak 15-25 minut dlouhý telefonáty na téma vyprala jsem, uvařila, nádobí sklidila, budu žehlit, půjdu do vany, děti spí, před spaním koukaly na pohádku. Dokonce jednou i při milování mámě ten telefon zvedla a plynně s ní hovořila. To nemá chybu
al bunda*
Rozšlapej jí telefon a zlom SIMkartu nebo utrhni šňůru ze zdi. Klidně opakovaně, ale S ÚSMĚVEM! Beze vzteku a bez rozčilování. Prostě znemožni telefonování, jinak se smiř s tím, že jsi na chvostu zájmu. Telefonovat při milování... Tak to mi hlava nebere. Hezký den.
khw
Jo, tohle by bylo brutalni, ale asi by to fungovalo. Ale dostal jsi mě-její táta má přezdívku Al Bunda, ale je to fakt jen shoda. On totiž po TV zprávách usíná a (bu)tchyně se doma sama po večerech nudí, proto ty lefefony. Ale stačilo by ho párkrát nevzat nebo rychle slušně ukončit a taky by bylo
Jsi v průseru kamaráde, ani ten chlap pro tchýni by moc nepomohl. Řešení, pokud vůbec, vidím jedině v razantním nekompromisním zásahu, třeba dle návrhu Al bundy. Bohužel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.