Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit exekuci

Od: konvicka* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, jde zjistit vypsaná exekuce bez uvedení rodného čísla? Např. podle jména, adresy bydliště apod? Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Někdy stačí jen zjistit, zda je osoba někde vedená jako dlužník, třeba na www.podnikatel,cz nebo tak nějak je insolvenční rejstřík a když se tam někdo dostane, tak nedluží jen pár tisíc. Jednou jsem taky něco zkoušela a úplnou náhodou jsem se dostala na nějaké stránky dlužníků v exekuci, kde jsem zjistila, že moje sestřenice, kterou jsem 10 let neviděla, žádala o oddlužení, bydlí na ubytovně a dvě malé dcery nechala po rozvodu manželovi. Ovšem další den už jsem se tam nedostala, takže to chce i zkoušet.

hankaaa
Jde to našla sem si přítele a zjistila o něm že má exekuce, chtělo to rodné číslo jeho a SMS stala 60kc.ted nevím jaká to byla stránka. Byla sem v šoku. Nic mi neřekl že má pár exekucí

hodnocení

2x

Zjistíte na CzechPointu = každá pošta, matrika a jiné veřejné úřady za 50 Kč za 1 stránku výpisu. Výpis na počkání vytisknou přímo z údajů Exekuční komory, výpis všech exekucí na příslušnou osobu vedených. Stačí jméno a např. datum narození, RČ nepožadují. Ověřeno, několikrát jsem použil při hledání dlužníků. Ten veřejný rejstřík, viz předchozí rada, to jsou v podstatě podvodníci a s Ex. komorou nemají nic společného.

iz*

Souhlasím, CERD je podvodný /..., "tváří"se, že jde o oficiální evidenci exekucí, ale stát ani exekutorská komora nic takového neprovozuje.

jirkazxc
hodnocení

2x
Odkaz na článek o CERD.
zpravy.aktualne.cz/...

hodnocení

0x
Když jsme kupovali byt, tak jsme paní, která byt prodávala, našli v registru exekucí a určitě jsme její rodné neznali. Jen to bylo placené a jak jsme následně zjistili, byly tam asi jen 4 exekuce z cca 30 vedených proti paní.

joee
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

iz*

Nedoporučuji, CERD jsou podvodníci

joee
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Nejsem podvodník, napsal jsem ověřenou a použitelnou informaci kterou si KAŽDÝ může na CzechPointu ověřit! Neosočuj, když nevíš a neznáš, to dělají jen hlupáci!

iz*

@Jak123 > nic si z něj nedělejte, jen se snaží nahnat "ovečky" CERDu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]