V únoru Vám přišly peníze za leden, peníze za únor by měly přijít do konce března, peníze za březen do konce dubna, ...
Nemocenské vyplácí OSSZ, které měl zaměstnavatel předat podklady pro jeho výplatu. Zavolejte zaměstnavateli a ověřte si, jestli vše odeslal na OSSZ. Pokud ano, zkuste si zavolat na OSSZ.
NA infolince ossz Vám řeknou, jestli už dostali lístek na peníze. Jinak peníze můžou přijít i koncem měsíce, není to neobvyklé.
jirka008
Mi ted v breznu 2019 prisla nemocenska za prosinec 2017 (tehdy mi neco poslali, bylo to malo, ale rikal jsem si ze je to vsechno, ted prislo 2x tolik). Ale shodou okolnosti to ze jsem udelal chybu v danovem priznani za rok 2016 me ted bude stat cca 8 000 Kc na penale.
Dobrý den chci se zeptat,marodila jsem od 1.4.20. Do 31.5.20 elektronicke.Za měsíc duben jsem vše řádně dostala ale za květen pořád nic,proč,kde se stala chyba.Děkuji za odpověď.OSSZ nebere telefoni kam se obrátit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.