Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
chtěla jsem se zeptat. studuju v jiném městě než bydlim a chtěla bych se nechat ošetřit ózonou terapii (bezbolestné vrtání zubů). to znamená, že se musím objednat na soukromou kliniku.jednalo by se o jednorázovou návštěvu.. svého stávajícího zubaře měnit nechci, má ale dlouho čekací dobu a ja čekat nemůžu. nejde tedy se objednat na jeden zákrok a zůstat u svého? Nebo se toto objednání považuje za změnu doktora a já bych musela čekat na uplinutí doby po kterou nesmím měnit doktora(jestli tedy nějaká je) a pak doufat, že za mne nenabral náhradu? můžete mi prosím poradit? děkuji moc.
tak bez objednání to nebude, ale je tam velice krátká doba a navíc, je to bezpolestné. takže sice celý zákrok platím, ale nemusím trpět při vrtání a při čekání než mne objedná... sice je tato nová metoda bezbolestná, ale přeci jen, můj zubař v místě bydliště je přeci jen lepší, než mít sourkomou kliniku, tak kde studuji, ale nejsem tam celý týden. děkuji všem, kteří reagovali. a doufam, že o svého zubaře i přes soukroumou kliniku nepřijdu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.