Nejste přihlášen/a.
Zjistil jsem, že syn něco platí. Z účtu mu ale peníze nejdou. Nepozná někdo prosím co a jak platí? Děkuji.
následující platba byla úspěšně provedena.
Částka transakce: 135,02 CZK
E-shop: ui_myPins_paysafecard_on_behalf_of
Datum a čas: 24.3.2019 18:19
ID e-shopu: 1000001668
ID transakce: pay_10000017768_ibfzwYgreAuvbURamMlHt5kFET0iN_CZK
Pokud jste tuto platbu neprovedli, informujte okamžitě náš tým podpory: info.cz@paysafeca/....
S pozdravem,
Váš tým paysafecard
info.cz@paysafeca/...
www.paysafecard.com
Prepaid Services Company Limited
Floor 27, 25 Canada Square
Canary Wharf
London E14 5LQ
United Kingdom
Identifikační číslo: 57618061, Obchodní soud: Londýn
následující platba byla úspěšně provedena.
Částka transakce: 134,26 CZK
E-shop: ui_myPins_paysafecard_on_behalf_of
Datum a čas: 20.3.2019 14:24
ID e-shopu: 10000016680
ID transakce: pay_1000001668_h8d4UpvnlcJ1mnleTp6avWIPG_CZK
Pokud jste tuto platbu neprovedli, informujte okamžitě náš tým podpory: info.cz@paysafeca/....
S pozdravem,
Váš tým paysafecard
info.cz@paysafeca/...
www.paysafecard.com
Prepaid Services Company Limited
Floor 27, 25 Canada Square
Canary Wharf
London E14 5LQ
United Kingdom
Identifikační číslo: 57618061, Obchodní soud: Londýn
Některá čísla jsem pozměnil.
Co si koupil to nevím
ale jak, to asi ano,
v trafice si koupil Paysafecard kupon za hotové,
kupony jsou buď za 100,300,1000 nebo 2000kč no a snim potom nakupoval v eshopech které paysafe podporují,
tak jako vy platíte kartou na internetu
Nejsem tak chytrý,ale můj syn, tak nějak nakupuje hry na Steamu
Dobrý den, z toho výpisu to nikdo nepozná, ale divím se, proč se na toto ptá "starostlivý otec" na internetu a nezeptá se svého syna - komunikujte spolu v rodině. Zdravím!
Ono je to trochu složitější. Právě proto, že jsem starostlivý otec, tak mám určité kanály jak zjistím co chlapec dělá. Kdyby byl dospělý, byly by asi nelegální, ale já ho chci jen chránit, jinak mu do ničeho nekecám. No a tak jsem zjistil toto, jenže jak to navléci že to vím? To nevím.
Starostlivý otče
nevím kolik je vašemu synovi let,
ale tento výpis, jste mohl získat, jedině z emailu vašeho syna a čtení cizích emailů i když se jedná o potomka je nelegální
Škoda, že StarostlivyOtec nenaučil svého chlapce odmala o všem komunikovat.
Teď by nepotřeboval žádné "určité kanály, jak zjistit", protože by věděl od svého chlapce. A nemusel by se ptát na dohady lidí, kteří jeho syna neznají, takže těžko odhadnou, co by mohl kupovat.
Ovšem k té komunikaci je potřebná upřímnost z obou stran. Co kdybyste synovi popravdě řekl, jak jste se o jeho nákupech dozvěděl, vysvětlil mu, že o něj máte obavy a že ho chcete chránit. A k tomu potřebujete jeho spolupráci. (Mně se přímé jednání s dcerami osvědčilo.)
Chápu, že se Vám to může zdát obtížné, ale přiznáním svého pochybení byste neměl ztratit synovu důvěru. Možná to zní trochu paradoxně, ale podle mne byste mohl dosáhnout spíše opaku. Dokáže-li "přehmat" přiznat rodič, bude totéž snazší i pro dítě. A věřte, že i dítě dokáže ocenit upřímnost.
Navíc není moc pravděpodobné, že by se Vám ty kanály podařilo utajit napořád. Čím později se to syn dozví, tím větší "škoda" vznikne.
Ani "ochrana za synovými zády" podle mne nemůže dobře fungovat. Lépe funguje vysvětlit nebezpečí a děti do té ochrany zapojit.
@starostlivyotec - tím ztratím jeho důvěru a nebudu ho pak už moci kontrolovat a vlastně chránit před problémy
Co uděláte, až vám synek na to "kontrolování" přijde? Myslíte, že uzná a pochopí, že ho "chráníte"? Kolik mu je let?
Dobrý den, dobře vám to napsali. Jaký starostilvý otec a chránění před čímsi? Kde je komunikace? Cizí lidé vám mají poradit v případě, o kterém nic nevědí? Já bych řekla - ty vole, za co ty prachy utrácíš? Ono je to někdy lepší říct rovnou, než si kecat do kapsy. Pak člověk aspoň ví, na čem je. Připomíná mi to, jak manželova neteř si přitáhla domů přítele a všichni v rodině jsoou z něho paf, jak vaří a nosí švagrové a její matce květiny... No a my jsme zjistili, že je na seznamu dlužníků a hned si na něho neteř vzala půčku, aby mohla splácet jeho dluhy a ručilo se za to barákem...No a tchyně, které je přes 80, nic z toho neví, protože s ní nikdo o takových věcech nemluví. Jo a začalo to tak dobře, budeme dělat mrtvého brouka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.