Nejste přihlášen/a.
Měl jsem přítelkyni a tam jsem zase musel vždy začít já. Také mě to mrzelo.
Mluvila jste o tom se svým přítelem? Jak na to reagoval?
Pokud o tom ví, že Vám to vadí a nic se nezměnilo, tak zkuste někdy vydržet... třeba si dá říct. I když tohle záleží na věku... zatímco ve dvaceti to dlouho nevydrží, v padesáti už se také nemusíte dočkat nikdy...
Nu tak to je věkem... příteli hladí ego fakt, že má doma "samici co po něm vždy vystartuje". Zkuste si s ním o tom ještě jednou promluvit, že by měl také občas převzít iniciativu. Pokud to nezabere, tak se s tím buď smíříte, nebo ho můžete nechat "vycukat", jestli mu to dojde, když třeba dva měsíce nebude nic. V tom nejhorším případě ho můžete poslat k vodě. Záleží na Vás, jestli je to tak moc velká překážka spokojeného vztahu.
Tohle znám. Byl jsem ve vztahu 12 let(!) a až ke konci mi došlo, že všechen náš sex byl z mé iniciativy. Když jsem chtěl já, tak bylo. Ale nikdy nebylo, že jsem já nechtěl a ona ano. Nikdy totiž nebylo, že chtěla ona. Není to ta situace, že jsem jí musel nutit, to ne, ale i tak to vlastně nebylo ono. I proto jsem se nakonec rozešel. Podle mne je (dobrý) sex polovina vztahu.
Takže pokud mohu poradit, promluvte si o tom dřívě, než to budete muset razantně (vy)řešit. A to nechcete, to není správné.
kolikrat me napadlo ze si najdu akcniho milence...bylo to takovy mysleni.pak me to zas preslo.
Dobrý den, nebuďte tak statisticky akurátní - není podstatné, kdo navrhuje první, ale důležité je, že je na návrh vždy pozitivně reagováno, není odmítnuto a nejste o milování ochuzena. Zapomínat je lidské . Zdravím!
Přemlouvat chlapa k sexu, to bych se cítila jako ku va.
Nechceš dát tak jdi do haj zlu chlape !
Reaguji na to dnešní doplnění...
By mě zajímalo, jak by se na to tvářily ženy, kdyby to zaslechly jako rakci na "bolení hlavy", "vyčerpanost" a kdo ví co ještě...
To baba1: Přemlouvat babu k sexu, to bych se cítil jako ko t.
Naprosto stejně ale opačně. Máte podivné uvažování.
To Jenda. Ptala se žena, odpověděla jsem ženě, kdyby se ptal muž tak odpovím stejně. Mě naštěstí manžel nikdy přemlouvat nemusel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.