Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex musím začít ja

Od: petraa odpovědí: 19 změna:
Dobrý večer mam přítele a vždy musím začít se sexem já. Když nezačnu, sex není. Předtím sem měla přítele pár let a to bylo vzájemný. Taky to tak máte někdo? Nelíbí se mi to

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Partnerský vztah je vždy o komunikaci. Zkuste si to v klidu probrat a zjistíte, co se komu líbí či nelíbí. *placni*

golem*
hodnocení

3x
pridam svou zkusenost. Nerikam, ze jde o vas pripad. Kdysi jsem se taky snazil iniciovat sex, ale bylo to marne, protoze pokud se ji nechtelo, tak sex proste nebyl a me to akorat frustrovalo. Tak jsem se prestal snazit a cekam, az zacne ona. Tak nevim, jestli vas pritel neprosel tim samym a nerezignoval.
petraa
hodnocení

je to mozne.ale ted me prekvapil zacal sám od sebe sem byla v soku.doufam ze mu to vydrzi.

hodnocení

2x

Měl jsem přítelkyni a tam jsem zase musel vždy začít já. Také mě to mrzelo.

Mluvila jste o tom se svým přítelem? Jak na to reagoval?

Pokud o tom ví, že Vám to vadí a nic se nezměnilo, tak zkuste někdy vydržet... třeba si dá říct. I když tohle záleží na věku... zatímco ve dvaceti to dlouho nevydrží, v padesáti už se také nemusíte dočkat nikdy... *ee*

petraa
hodnocení

No mluvila sem sním on furt říká že se mu to líbí víc když začínám já ale přijde mi jak sobec... Kdybych nezačala tak sex není. Je mu 43let.ex partner na 32let.mozna je to tím věkem. Jsou pohodlný.. Líný.kamarádka měla 40letyho ten chtěl sex jednou za 14dni.nyni má 27letyho a sex denně.

Nu tak to je věkem... příteli hladí ego fakt, že má doma "samici co po něm vždy vystartuje". Zkuste si s ním o tom ještě jednou promluvit, že by měl také občas převzít iniciativu. Pokud to nezabere, tak se s tím buď smíříte, nebo ho můžete nechat "vycukat", jestli mu to dojde, když třeba dva měsíce nebude nic. V tom nejhorším případě ho můžete poslat k vodě. Záleží na Vás, jestli je to tak moc velká překážka spokojeného vztahu.

hodnocení

1x

Dobrý den. Nesrovnávejte současného přítele s tím minulým. Holt jste si vybrala opak toho prvního. Pokud se Vám to nelíbí, tak to s přítelem řešte.

hodnocení

1x

@petraa - říká že se mu to líbí víc když začínám já ale přijde mi jak sobec
Jestli jinak probíhá všechno v pohodě - tedy jesli se nechová jako "sobec" i poté, co vy začnete, proč mu to nedopřát?

hodnocení

1x

Tohle znám. Byl jsem ve vztahu 12 let(!) a až ke konci mi došlo, že všechen náš sex byl z mé iniciativy. Když jsem chtěl já, tak bylo. Ale nikdy nebylo, že jsem já nechtěl a ona ano. Nikdy totiž nebylo, že chtěla ona. Není to ta situace, že jsem jí musel nutit, to ne, ale i tak to vlastně nebylo ono. I proto jsem se nakonec rozešel. Podle mne je (dobrý) sex polovina vztahu.

Takže pokud mohu poradit, promluvte si o tom dřívě, než to budete muset razantně (vy)řešit. A to nechcete, to není správné.

petraa
hodnocení

kolikrat me napadlo ze si najdu akcniho milence...bylo to takovy mysleni.pak me to zas preslo.

Tohle mi radilo pár lidí, dokonce i z rodiny. Ale to není můj styl. Když miluji, tak jen tu jednu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nebuďte tak statisticky akurátní - není podstatné, kdo navrhuje první, ale důležité je, že je na návrh vždy pozitivně reagováno, není odmítnuto a nejste o milování ochuzena. Zapomínat je lidské . Zdravím!

baba1
hodnocení

0x

Přemlouvat chlapa k sexu, to bych se cítila jako ku va.

doplněno 04.04.19 13:25:

Nechceš dát tak jdi do haj zlu chlape !

Zatímco přemlouvající pán se cítí jako... hádejte. (Nápověda - lovec to není *smich*)

Reaguji na to dnešní doplnění...

By mě zajímalo, jak by se na to tvářily ženy, kdyby to zaslechly jako rakci na "bolení hlavy", "vyčerpanost" a kdo ví co ještě... *haha*

jenda2*

To baba1: Přemlouvat babu k sexu, to bych se cítil jako ko t.
Naprosto stejně ale opačně. Máte podivné uvažování.

baba1

To Jenda. Ptala se žena, odpověděla jsem ženě, kdyby se ptal muž tak odpovím stejně. Mě naštěstí manžel nikdy přemlouvat nemusel.

vlastaa

ja musim chlapa taky premlouvat k sexu je to hrozny.chlapi po 40tce jsou liny...jen žerou.

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 09. 04. 2019 12:06:45
A jaký to má smysl položit zde dotaz a odpovídat si na něj sama pod různými nicky?

Tak mu přestaňte vařit - třeba bude čilejší *smich2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]