Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje choulostivé fotky v mobilu přítelkyně

Od: milan11 odpovědí: 30 změna:
Ahoj chtěl bych znát Váš názor.Jednou v noci mě probudilo, že mi přítelkyně vyfotila "nádobíčko", chtěl jsem po ní, aby tu fotku smazala a po pár dnech mi to nedalo a podíval jsem se jí do mobilu. Bohužel fotku nesmazala a zjistil jsem, že tam má i starší fotku.Co tím přítelkyně sleduje, nebo proč to dělá?

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Vzhledem k tomu, že křišťálová koule mlčí, budeš se na to muset zeptat své přítelkyně. Nikdo jiný Ti odpověď nedá. *ee*

Můžu jen odhadovat, že se jí Tvé nádobíčko líbí a chce ho mít pořád u sebe. Nebo se chlubí kamarádkám, jakého má doma "samce". Nebo jde o nějakou bláznivou sázku. Nebo Tě chce vydírat. Těžko říct. *nevi*

V každém případě by mě zajímalo, proč jí lustruješ mobil? To se přece nedělá... *tyty*

Nemusel jí lézt do mobilu, mohlo ho probudit cvaknutí, já mám takylehké spaní. Ale každopádně ji odsouzuju, bez jeho svolení to neměla dělat.

@aja1946 - Nemusel, ale vlezl - "podíval jsem se jí do mobilu". Takže žádné cvaknutí :)

tiffany*

Ale ano, až "po pár dnech vlezl do mobilu " !... krom toho, ona se neptala jeho, tak proč by se ptal on jí?

hodnocení

4x
a) líbí se jí, chce se kochat, když je sama
b) chce se dokonce někomu pochlubit
c) chce si někomu stěžovat
d) chce Tě zesměšnit
e) bude Tě vydírat
f) máš už fanklub na amateri.cz
Vyber si sám správnou odpověď :)
sebod*

hodnocení

4x

@belicka - Moralisté. Do telefonu druhému nelezeme?
Budete se divit - nelezu. Ani do telefonu, ani do pošty, ani do obálek. Asi jsem divná.

Na druhou stranu - když už tam tazatel vlezl, měl možnost obě fotky smazat.

belicka

IZ + jedubabicka - ne nejste divná, také nikomu nelezu, vysvětlení výše v doplnění, asi jsem to špatně napsala.

Moralisté platilo na ty, kteří slečnu obhajují.

Figurek - aby situace byla rovnocenná, tak vyfotografování by v tomto případě muselo být ve spánku, nebo alkohol. opojení, aby tazatel fotil bez vědomí partnerky. Chápete ten rozdíl?

Jako nikomu nelezu do pošty a podobně, tak bych ani nikomu nefotila intimní partie a neukazovala je kamarádkám a známým, a ani bych se s nimi nekochala. Ten dnešní svět nechápu, že to tak mnozí dělají!

belicka

Doplnění v 7.01 - I když slovo obhajoba je asi zase špatně, protože tazatel se ptá, proč to slečna udělala, tedy že tedy vysvětlující odpovědi byly na přání tazatele.

Opravuji, že mě vadí, že se většina soustředila na kritiku, že se do cizích telefonů neleze, ale zcela pominula fakt fotografování choulostivých partií v době spánku.

iz*

@Belicka,

nepřišlo Vám "zvláštní", že se tazatel pochlubí tím, že partnerce vlezl do mobilu, ale že nevyužil příležitosti, aby ty fotky smazal? Podle mne je otázka, jestli ty fotky vůbec existují, (případně jestli je nenafotil sám a jestli zde nečekal výzvu, aby je sem vložil). ((--:

asd1
Úplně jednoduše - smáznutím by prozradil lezení do mobilu, což zatím nechce. Důvěřuj, ale prověřuj - je to dilema jestli být poctivý kterého v klidu bude vodit za nos, nebo poruší soukromí a ověří si jestli je nedůvěra oprávněná... Pokud někdo tajně fotí pindíky, tak bych s narušením soukromí nedělal cavyky a bral to oko za oko... Jestli fotka existuje - stačí když spí nahý odkrýt peřinu, cvak a je to. Pokud spí tvrdě tak o tom nemá šanci vědět...Tipnul bych na kamarádky co řeší který partner ho má většího nebo sázku kdo přinese fotku...

idanova*
hodnocení

3x

Zdravím. Když jste jí prohlížel mobil, sám jste se tím potrestal, protože teť máte brouka v hlavě. A na druhou stranu víte, že foto nesmazala. Tak jí dejte "kontrolní" otázku - zda smazala. A poznáte, jestli žijete s lhářkou nebo ne. Pokud nezalže, máte šanci, že vám pravdivě vysvětlí na co ty fotky má. Pokud zalže, asi ani nemá cenu se jí ptát. Možná se zeptat její kamarádky! ;) Jen mě napadá, že na koukání pro sebe to asi nemá - může se přeci kouknout kdykoliv naživo, ne? Ida

hodnocení

2x

Zdravím. To se musíte zeptat jí, protože jen ona zná důvod proč si Vás fotí a schovává v mobilu. A až se jí budete ptát, připravte si vysvětlení, proč jí šmejdíte v mobilu. Protože to se také nedělá..Měli byste si spolu vážně promluvit!

figurek*
hodnocení

2x

Buďte rád. Vypadá to, že vaše přítelkyně je vyhraněný hetero a že vaše nádobíčko jí stojí za zaznamenání.

Řekněte jí, ať pro vás udělá selfíčko svého nádobíčka. :)

liska5
25.03.19 09:16

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, lidé fotografují, aby si uchovali na něco hezkou i trvalou vzpomínku - Vaše přítelkyně si možná dělá sbírku "nádobíček", možná ji ta fotka potom vzrušuje při masturbaci, třeba se chce pochlubit kamarádce (nebo mamince) nebo Vás bude jednou choulostivou fotkou vydírat (ovšem, nepodepsané "nádobíčko" si s Vašim obličejem nikdo nespojí, tak to nemá význam). Jo, a do mobilu nikomu nelezte. Zdravím!

jenda2*

Že to dělá bez vašeho vědomí neznamená nic dobrého. A je dobře, že jste jí do mobilu vlezl. Možná ani netušíte, co ještě jiného udělala. V každém případě se chystejte na rozchod. 100% se svým stejně pošahaným kamarádkám pochlubila a teď si z vás dělají srandu. Možná to každý vidíme jinak ale kdyby jste jí do mobilu nevlezl, mohl by jste být pořád za naivního. To by se asi nikomu nelíbilo.

Ale no tak @Jenda2... Copak chlubení se kamarádkám jakého má doma samce je na rozchod? Myslíte si,že to holky nedělají? Myslíte si, že to kluci nedělají? I když si neporovnávají fotky, tak to probírají popisně.

hodnocení

2x

@ben - třeba se chce pochlubit kamarádce (nebo mamince)
Nebo si postěžovat *smich2*

jofa*
hodnocení

2x

Můj názor je ten, že to bylo možná úplně obráceně a tazazel se baví názory rádců, jak by to kdyby to. Kdyby to byla pravda, jak píše a nelíbilo se mu to, tak to dávno smazal a vůbec to sem nedával. Jinak chlapa nahatýho, co by na tom by chtěla vydírat i když to je její přítel. Takových "vercajků" a možná i lepších na netu najde tisíce. A jestli chce ukázat kamarádkám "vercajk" toho svého, tak by měl být ještě rád, že se přítelkyně pochlubí.

doplněno 25.03.19 08:34:

Komu z chlapů by vadilo, že sousedka uvidí pořádný "vercajk" ať udělá čárku.

@jofa - Špatně - nerozlišujete "pořádný "vercajk" a "jeho "vercajk" *smich2*

liska5

Ono je to s titulkama?

grcko
hodnocení

2x

Otázkou je, zda vyfotila pouze nádobíčko nebo je vidět také Vaše tvář. V tom prvním případě bych to moc neřešil. V tom druhém případě bych byl v pozoru a s přítelkyní si rázně promluvil. S přítelkyní se totiž můžete v budoucnu rozvejít a může Vám způsobit velké potíže - u Vašich přátel, šéfa, přítelkyně..

mot
jako ze by jeho pratel zjistili ze ma penis a sef ho kvuli tomu vyhodil z prace?

belicka
hodnocení

1x

Moralisté. Do telefonu druhému nelezeme?

Mám jiný názor než většina odpovědí. Nopak, považuji věc, co Vaše přítelkyně udělala, za zneužití. Nedal jste souhlas k focení vašich intimních partií, nedal jste souhlas k případnému chlubení se známým. Vše se může zneužít, stačí, když přítelkyně mobil ztratí, nebo někde nechá ležet v zaměstnání, někde v opilosti, nebo na pařbě, stáhne si do mobilu nějakou aplikaci s virem.

Za další Vás vyfotila ve spánku, tedy využila Vaši bezmoci a nemohoucnosti.

Nevěřila bych této slečně, když udělala tuto věc. Pro mne by skončila.

Ale záleží, jak jste nastaven. My starší generace bereme některé věci jinak.

Jinak otázka se mě jaksi nezdá.

Jste tak hloupý, že žádáte po přítelkyni, aby fotku smazala, ale již si to nedokážete zkontrolovat, hned, okamžitě a na místě?

Buďte příště důsledný. Říká se - důvěřuj, ale kontroluj. Je to i Vaše chyba, že jste neřešil nastalou situaci okamžitě.

doplněno 25.03.19 06:55:

Dle mého názoru jsou obě věci podlé, obě klasifikuji na neoprávněný zásah do soukromí. Nelze obviňovat pouze tazatele, že porušil listovní - telefonní tajemství.

Slečna porušila jeho soukromou - intimní sféru.

Pro mne, jako důchodkyni, by vyfotografování mých intimních partií bez mého souhlasi a vědomí, za spánku, bylo na žalobu pro zneužití za bezbrannosti.

Také do telefonů nikomu nelezu. V mé odpovědi bylo, že se většina ,,moralistů,, zaobírá pouze porušením listovním tajemství - telefonním, a zcela pomíjí tento čin, naopak ho někdo vyzdvihuje.

iz*

@Belicka > a já nesouhlasím s Vaším úvodem. Do mobilu, e-mailu ani dopisů nemá nikdo právo nikomu "lézt". Ovšem když už tam byl, mohl ty fotky smazat. (--:

Já bych nevěřila ani jednomu > tazateli kvůli "kontrolování" mobilu, partnerce pro fotografování bez souhlasu a Vám pro schvalování "kontroly mobilu".

hodnocení

1x

Asi to ta dívčina nemá v pořádku v hlavě. Normální to není. Mě by tedy nic takového nenapadlo.

hodnocení

1x

Když už jste koukal slečně do mobilu a viděl ty fotky, tak jste je měl smazat a nebyla by tady ta otázka.

host
hodnocení

0x

Fachman* si možná mezi hromadou vercajku* pozná ten svůj, ale ani zkušený zubař podle zubů nepozná, čí zuby to jsou, pokud není vyfocený i ksycht. Takže případné prozrazení identity snad nehrozí.

*Vysvětlivky: fachman - zkušený řemeslník, vercajk - nářadí

hodnocení

0x

Fotí do své "sbírky známek"?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]