Oxazepam je pomalu působící anxyolitikum. Pokud chcete něco s rychlým účinkem, tak bych doporučil alprazolam. Ale obojí jsou léky vhodné jen krátkodobě, způsobují závislost. Pro střednědobý účinek zahajte léčbu antidepresivy (SSRI nebo SNRI), pro finální vyléčení psychoterapii. Poraďte se se svým psychiatrem.
Úzkost je snad nejhorší co může být, hrozný stav strachu z něčeho co si ani nemůžeme predstavit. Fungují na to videohry zabavit mozek něčím jiným než být do sebe uzavřený-á. Musíte se přesvědčit, že život je hezký , bohužel teď jsme bez sluníčka a to je taky úzkost. Prostě Vaše duše potřebuje více světla a tepla.
Asi jsem to spatne napsala. Psychiatra mam a k psychologovi jsem objednana. Ale jdu tam az za tyden. Chtela jsem nejake rady a tipy na akutni uzkost, protoze vyjimecne mi lekarka dala oxazepam a vubec to nepomaha.
zkus
Doporučuji knížky od doktora Práška jsou zdarma ke staženi, zhluboka dýchejte a snažte se myslet na něco jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.