Nejste přihlášen/a.
Zdravím , aktuálně se nemohu rozhodnout jestli jít do Mimibazaru či ne.
Zabývám se prodejem zboží potřeb do kuchyně a domácnosti které má např. poškozený obal , drobnou kosmetickou vadu či třeba v sadě porcelánových talířů chybí z 18-ti kusů1 či 2 talíře.
Již delší dobu se rozhoduji zda toto zboží nabídnout i na mimibazaru či ne , někdo píše že se tam prodává dobře , někdo zase že je to úplně mrtvé , tak právě nevím. Nejde mi ani tak o cenu členství , ale spíše abych tam pracně nedával několik dní třeba 500 nabídek a nekonec to bylo vše zbytečné a nikdo se neozýval.
Zkoušel jsem i nakouknout a v sekci domácí potřeby takový výběr není , takže nějaký prostor tak je , ale pořád tam mám to ale.
Nevíte jestli to má cenu tam dávat? Nakupují tamn lidé vůbec věci mimo oblečení?
Na Mimibazaru a jiných dětských bazarech se primárně prodává a kupuje oblečení a věci pro děti. Kuchyňské potřeby atd. tam dle mého názoru těžko prodáte...Při takto velkém množství (500 inzerátů?) to je už zpoplatněné, tak aby se Vám to navíc vůbec vyplatilo... Zkuste jiné bazary. Dobrá zkušenost s Aukro, Sbazar, Bazos.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.