Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest břicha

Od: sas odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, již čtvrtý den mě trápí bolest břicha. Přes den je to celkem v pořádku, občas mě zabolí břicho a pak to přestane ale pokaždé když jdu večer spát a lehnu si do postele začne mě bolet břicho, není to ostrá bolest ale spíše mi to připadá jako kdyby mi bylo těžko nebo se měla každou chvíli pozvracet. Vůbec ale nezvracím. Nejhorší je to pak ráno to spíš bolí než aby to bylo těžko na žaludku. Zkusila jsem si vzít černé uhlí ale nic se nestalo. Tak jsem si včera zkusila vzít před spaním Ibalgin rapidcaps na chvíli to přestalo a já usnula, jenže ráno mi znovu bylo špatně. Nevíte co bych měla dělat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Třeba jít k lékaři?

hodnocení

3x

Hlavně už neberte Ibalgin a podobné, prášek na bolest vám zamaskuje příznaky a můžete zanedbat vážný problém. Také se připojuji s radou jít k lékaři hned.

hodnocení

2x

Seber se a sypej hned k doktorovi !

---

Nebo si snad myslíš,že ta bolest sama odejde?

Neodejde,věř tomu.A s břichem není dobré si zahrávat *stop*

host

Ihned k lékaři.

Prášky proti bolestem jenom utlumí bolest, ale neodstraní příčinu. Mohou to být zaražené větry, nebo něco něco mnohem vážnějšího, co nesnese odklad, co se může velmi rychle rozvíjet. Jsme civilizovaná země, s nemocemi se chodí k lékaři.

jii
hodnocení

0x

špatně od žaludku,není průjem mohou být i pocuchané nervy.Doktorka mi na to napsala Lexaurin.Ted jde o to ,jestli to je břicho nebo žaludek?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]