Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odlepení rovnátek - zažil někdo?

Od: kosepi odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám asi půl roku rovnátka. Nic se mi ještě s nimi nestalo, ale teď, když jsem jedla rohlík, jsem tam ucítila blbý pocit. Jeden zámek se mi odlepil! Nemá s tím někdo zkušenosti? Je jasné, že budu muset k doktorce, jenže dříve než v pondělí nemůžeme, nevadí, že tak pozdě? Je v jiném městě. Nestane se něco, neodlepí se mi další?

A když už tam budu, budu něco platit? A kdyžtak kolik? Děkuju.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ahoj,

odlepily a ne jednou ... sundej si ten zamecek, co ted "visi" na dratku,

tak ze sundas tu gumicku, zamecek si schovej ..ikdyz lzubarka stejne pouzije novy.

Budes mi do pondeli pres zub jen drat, takze si dej trochu vic pozor co jis aby do toho neco nezahakla.

Dalsi by se odlepit nemel, je to individualni, nektery povodli hned, nektery drzi vic jak rok ... vetsina vydrzi celou dobu.

Me se odlepily parkrat i ty kotvici krouzky kolem stolicek ... takze zadny stres.

Doplacet by se nemelo, ja mela tento "servis - oprvy" v cene rovnatek.

kosepi
hodnocení

Díky ti za odpověď, píšeš, že když se to stane poprvé, nic si neplatila, kolik si platila, když se to stalo podruhé?

A ještě tohle; píšeš, že se to jednou muselo stát. Takže to není moje vina? Jednou se to stane se všemi zámky?

123456*

Ahoj mě se to stávalo skoro pořád. za rovnátka jsme zaplatily 9000 Kč a za každý upadlý zámeček 500 Kč. Takže mi celkem rovnátka na rok vyšly na 12 tisíc

Uz je to par let a staly nas tusim celkem 10 000,- kc.

Za opravy jsem nikdy neplatila, az na konci se jen doplatilo ze odliti a vyrobu naslednych sundavach rovnatek, takovej pruhlednejch chranic.

Zamecky na zubech se mi tusim odlepily tri, postupne behem 2 let, krouzky na stolickach se mi odlepovali ze zacatku, hlavne jeden nechtel drzet, ale pak drzeli tak, ze pak sli spatne sundat ...

Asi to bude podle toho jak to mate dohodnute se zubarkou, ja za opravy neplatila nic a kosepi pise ze za zamecek 500,

Zubarka nam to popsala a vysvetlovala na zacatku, byla s tebou mamka? Zeptej se ji.

Tvoje chyba to neni (teda pokud si je napacis ze subu klestema nebo neohlodavasnejake tvrde veci, treba vetve :oD ),

stava se to, je to proste v puse denne namahany ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]