Zdravím. Od včerejška mě bolí pod levým žebrem a kost pod levým prsem a nevím, co na to. Doktorky jsem se ptala a prý je to z kašle, ale kašlu 4 týdny, tak se mi to nezdá. Jestli to nemám skřípnuty ze sezení v čekárně. Seděla jsem na stranu, abych ostatní nenakazila a přes 2 hod. Stalo se to někomu z vás? Děkuji.
Dobrý den. Pokud se Vás kašel drží delší čas, tak to klidně od toho může být namožené. Je dobře, že jste se doktorce zmínila, ale zkuste jí věřit. Mě potrápil před časem zánět průdušek, tři měsíce jsem i kašlala a od toho mě "bolel celý člověk". Pak to přešlo.
Dobrý den, na této straně v těle "nic není", tak máte od dlouhodobého kašle "oklepané" mezižeberní svalstvo (případně namožené špatnou polohou těla při sezení v čekárně). Znám, když v těchto místech vznikne křeč (musí se roztáhnout do protisměru), ale tu asi poznáte (je to bolest intenzivní, ale netrvá dlouho). Až se zbavíte kašle, tak to přejde. Zdravím!
Dobrý den Nikc, mě takto bolelo zase na opačně straně žeber vpravo. Bolest byla dost velká, ani zakašlat jsem nemohla. Byla jsem s tím u doktora, poslal mě na rentgen plic a měla jsem zápal plic...
Dobrý den. Já brala antibiotika Fromilid a Erdomed. Ale v půlce léčby jsem dostala příšernou rýmu. A včera na ORL mi doktor řekl, že je to viróza. Nevím, kde jsem to chytla, když jsem byla doma. A dostala jsem speciální kapky do nosu. Kašel mám dál. Taky se docela divím, že mě neposlala na rentgen plic. Jen, jestli to nemám v dutinách, mě poslal doktor z ORL.
Po levým žebrem mě bolelo v létě, myslela jsem, že to je namožené, nevím, pak to přešlo. Znovu mě to bolelo asi před 2 týdny, kdy jsem měla asi měsíc nějakou virozu, bez kašle a rýmy. Nevím co to je, nikde jsem s tím nebyla.
Pokud to bolí na omak, jde spíš o kosterní záležitost. Pokud to bolí v hloubce, pak může jít o zánět pohrudnice, skřípnutý mezižeberní nerv, podrážděná slinivka břišní. Jde o to, zda je k tomu teplota, nevolnost, zda to bolí jen při pohybu a tak dále. Pokud to nepřejde, určitě bych začala u praktického lékaře, aby posoudil, co by to mohlo být. Pohrudnice by chěla rentgen plic, slinivka náběr krve, mezižeberní nerv neurologa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.