Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jakou léčebnou odrůdu konopí by jste doporučily na deprese a astma? Jednou jsem se dostala z psychoharmak konopným máslem, ale bohužel nevím jaká odrůda byla použita. Děkuji.
Na depresi bych ubalil masivního jonatána z jakýhokoliv druhu, ale že by to pomohlo i na astma... to nevím. Spíš to bývá tak, že právě stres je častým spouštěčem astmatu.
díky , ale když kouřím, špatně se mi dýchá(dusím se)...to máslo je takový nenásilný...a je pravda, že to astma je psychického původu. Člověk by nevěřil jak moc konopné máslo pomůže, měla jsem 2 druhy antidepresiv, dejcháky na astma a po cca měsíční léčbě jsem vše vysadila a vrátil se mi spokojený život. Teď mám stresovější období a chci podchytit včas..
Cokoliv s THC Kouřit nemůžeš tak mastička.. Vzhledem k absurdní legální dostupnosti pro léčebné účely budeš zločinec, ale dělá to tak spousta lidí, není problém sehnat nebo vypěstovat... A po mastičce nejezdi do Německa, tam to berou docela tvrdě a zbytky THC v těle zůstávají docela dlouho.. Za volant můžeš brzy ale jsou problémy s rozlišením pod vlivem/ už ne pod vlivem, opět zbytky jsou v těle i když už pod vlivem nejsi, ale policajt nečeká na výsledek z laborky, ale sebere papíry na místě po orientačním testu..
Tak nevím jestli na deprese, ale za úplně nejsilnější model je považována Bílá vdova White Widow, Ta má THC:CBD 1:1 a obojího obsahuje až 20%. Modely s velkým obsahem THC nesleduju, protože jsem na THC alergická a protože mi nejde o psychotropní ale pouze léčebné účinky, tedy mě zajímají spíš odrůdy s velkým podílem kanabidiolu CBD a minimem THC, aby to mělo nějaký účinek a jednoho nezavřeli, že si vypěstoval jednu kytku a udělal z ní mast. Za nejsilnější odrůdu s obsahem CBD a zároveň minimem THC je Šarlotina pavučinka Charlottes Web, vytvořená pro holčičku s epilepsií. Já jsem si udělala mast z odrůdy Medikit, ta má CBD 20% a THC 1%. A musím říct, že mast se fakt povedla, na ekzém funguje jako mast s kortikoidy, svědění přestává ihned po namazání. Holt doma vyškvařené sádlo z doma odchovaného pašíka a kvalitně a s láskou vypěstovaná a dobře usušená kytka je znát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.