Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v říjnu jsem si na základě zdravotních obtíží vyžádal test na pohlavní choroby u dermato-veneroložky. Ta mi řekla, že mi test provede, ale protože mé příznaky (horečky, únava a oteklý krk) neodpovídají příznakům žádné pohlavní choroby, musím si test uhradit sám. Tak jsem v ordinaci zaplatil 560 kč. Nyní se dívám do aplikace moje VZP, kde je tento výkon uveden jako hrazený výkon. Proč je tam uveden, pokud jsem si jej sám zaplatil? Co má s tím VZP co společného? Mám tomu rozumět tak, že ty peníze shrábla do kapsy?
Můžu mít dotaz ohledně aplikace Moje VZP? Chtěl jsem to taky zkusit, tak že se zaregistruju, ale nabízí mi to jen možnost, že danou osobu zákonně zastupuji, nebo že jsem jejím opatrovníkem... Ale ne možnost, že to jsem JÁ. A potom vyžaduje ověřenou plnou moc. Přece si nemůžu napsat plnou moc sám sobě, ne?
Jak se vám tam podařilo registrovat? Děkuji
Tak nic, beru zpět, zjistil jsem, že už jsem tam dva roky registrován, jen jsem na to asi nějak zapomněl, proto mi to nedovolilo další registraci :D
Možná hloupá otázka, ale... je tam uvedeno, že je to výkon hrazený pojišťovnou? Protože "hrazený výkon" může být klidně hrazený - Vámi. Bohužel neznám tuto aplikaci, mám jinou pojišťovnu.
Odpovídá částka v aplikaci částce, kterou jste zaplatil? Není platba za testy dvousložková, např. jedna složka za provedení, druhá za vypracování testu, kterou, předpokládám, doktorka hradí laboratoři? Dostal jste za svoje peníze účtenku nebo příjmový doklad?
Jestli jste přesvědčen, že doktorka si testy proplatit nechala i pojišťovnou, napište na VZP. Moje aplikace má u každého výkonu tlačítko "nahlásit nesrovnalost", nemáte to podobně?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.