Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozmění mě stravenky na peníze?

Od: ibiza2254 odpovědí: 12 změna:

Mám dotaz:

mam 3x 80Kč stravenky a chci je rozměnit na peníze myslíte, že mi je v obchodě rozmění nebo jak aby je rozmenil na peníze?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co takhle udělat za ně nákup?*pivo**pivo**slunce*

jirbar*
hodnocení

2x

Já myslím že ano. Prakticky v každé prodejně mají napsáno že na stravenky vracejí nejvýše 5 Kčs. Běžte tam 3x po jedné stravence, dejte ji pokladní a ona Vám určitě tu pětikorunu dá.

kytka*

*haha*to jste mě rozesmál

arecibo*

Jo, a kde vracejí platnou měnu?;)

hodnocení

1x

Já teda nevím ale kvůli 3stravenkám takovýdle brikule? *zed*

Možná by bylo úplně nejlepší pozvat nějakou kamarádku na oběd.. *placni*

Budete vypadat v lepším světle a mě přestane bejt trapně i za vás...*plac**plac**plac*

pepyk93*
hodnocení

0x

Co se vykašlat na obchod a někomu je ,,střelit"? ;)

kytka*
hodnocení

0x

Ještě se mi nestalo, že by mi někde vyměnili stravenky za peníze!Je pravda, že mě ani nenapadlo to požadovat.:DMožná když na ně uděláte smutnej kukuč?*smich*Třeba Vás pošlou do háje.*bzum*

hodnocení

0x

Možná by to udělali, kdybyste je nabídl po čtyřiceti korunách, nebo tak nějak. Regulérně to asi nejde

alf*
hodnocení

0x

nesmí, ale někde to možná udělají ovšem nedají 80 protože ani oni nedostanou 80.

lidka*
hodnocení

0x

Nemyslím si, že by vám za stravenky dali peníze. Když jsem ještě byla v zaměstnání, tak jsem za stravenky nakupovala potraviny. Ale ani nevraceli peníze, pokud byla hodnota stravenek větší. Navíc jim distributor stravenek odečítá při vyúčtování manipulační poplatek. Takže zkuste s nimi zaplatit nákup, jak už radili kolegové. Jsou to klasické stravenky od zaměstnavatele a nebo stravenky, jako součást sociálních dávek?

hodnocení

0x

Jednou jsem zašel do hospody a zeptal se číšníka jestli by je nekoupil.

Koupil ale tratil jsem na 10stravenkách 100Ká..

Jenomže jsem potřeboval prachy tak jsem souhlasil.

Kvůli 3stravenkám bych ale nikoho nesháněl abych si nedělal ostudu a radši bych za ně udělal nákup...

Většinou někde na ně vrací a někde ani ne, ale že by Vám za ně dali někde peníze, to teda nevím.Zkuste to jedině někomu je prodat...V hospodách je hodně taky berou, v masnách i v některých marketech, vím, že v Bille a Albertu, ale také ne v každém městě.Ale musíte za ně nakoupit, bohužel.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]