Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Směnárny - jak to chodí?

Od: clubbabiedd odpovědí: 7 změna:
Jak to prosím vás chodí ve směnárnách? Mám právě eura a chci si to rozměnit na koruny. To tam stačí zajít a říct, že to chci rozměnit a nic víc? Nic složitého?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A o jakou částku vlastně jde? Já bych si to nechal na zahraniční dovolenou - drobný se hodí.

hodnocení

0x

Ano, stačí - ale podívejte se předem na kurzy, dost se liší. Abyste zbytečně neprodělal.

hodnocení

0x

Mám obavy, že nepořídíte, myslím, že máte kovová eura a oni je ve většině případů neberou. A myslím, že vám je nevezmou ani v marketech v Česku, kde se dá platit eurem.

figurek*
hodnocení

0x

jj, právě tak. Stačí říct něco jako : Tyhle eura si chci rozměnit na koruny.

Dostanete koruny a účtenku a můžete jít domů. :)

hodnocení

0x
RÁdcové zapoměli zmínit, že někde je výhodný kurs vyvážen tučným směnárenským poplatkem. Stačí malinký nápisek na ceduli a jakmile schrábnou peníze, nic už nevrátíš zpět. Vždy se ptej, kolik přesně korun za příslušný obnos eur dostaneš. Takže juknout do banky a pak klidně k arabáčovi :)

joudic*
hodnocení

0x

Jeste musite 3x poskocit a rict basnicku *smich* Vykup valut je hodne nevyhodny a kovove penize vam stejne nevemou. Pokud nemate vic nez 50-100€ tak bych to neresil, je jasne ze pro kazdeho ma 2000Kc jinou hodnotu, ale i tak.

hodnocení

0x

Pokud jste z Brna a okolí tak je klidně odkoupím, klidně i mince, do zahraničí jezdím skoro pořád.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]