Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojím se s ním chodit

Od: sarah2722 odpovědí: 4 změna:
Ahoj všichni. Prosím, Co mám dělat?.. bojím se chodit s klukem který mě vážně moc chce, píšeme si, známe se všechno. Ale já mám problém, ze chodit se s ním bojim. Nikdy jsem kluka neměla.. on je fakt strašně v pohodě. Píše mi každý den, Jestli bych s nim chodila nebo ne.. bojim se toho. Napadlo mě, ze bych mu řekla: “ Zkusit to můžem” ale nevím, vůbec nevím. Nějaký rady? Dekujii moc :)) a Prosím nějak nehejtujte. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, nedělejte nic, co se Vám příčí nebo na co se ještě necítíte - nemáte povinnost vyhovět. Zdravím!

hodnocení

4x

Zdravím. Neuvádíte věk. Ale ptáte se co máte dělat. Nenuťte se do ničeho, do čeho se Vám nechce a čeho se bojíte. Nezáleží na tom co chce on, ale na tom, co chcete Vy. Nejste na vztah připravená, počkejte si až na toho, s kterým se nebudete bát navázat vztah. Řekněte mu, že chcete zůstat jen kamarádka.

iz*
hodnocení

3x

Sarah,

neměla bys chodit s klukem, který tě moc chce, nebo proto, že tě moc chce. O chození bys měla uvažovat jenom v případě, že bys o něj stejně stála ty.

Pokud se ptáš jiných lidí na radu, nemyslím si, že bys o něj opravdu stála. (Nikdy se nenech přemlouvat nebo dokonce nutit do něčeho, o co sama nestojíš.)

michalverner
hodnocení

0x

Kdyby jste chtěla tak s ním chodíte.Když nevíte tak ho neoblbujte a rovnou řekněte že ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]