Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výsledek vyšetření

Od: tomasjanik odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, můžete mě někdo řísct co znamená ten výsledek testu? Mám se bát?

Výsledek vyšetření

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Máte slabší odolnost vůči některým infekcím. Vaše potíže t.č. v ústech. Není to tak dramatické, aby Vám dodávali protilátky. Píchá se gamaglobulin, ale není to legrace, tělo by zpohodlnělo. Na plno infekcí protilátky máte. Přítomnost HIV vyloučili. Vezměte to trochu do vlastních rukou. Případně s pomocí dobrého výživového poradce.

Chce to změnit životní styl, především stravu, protože imunita sídlí ve střevě. To musí být čisté. Tam právě vyrábí střevní mikroflora vitamín. B12, kterého je při zánětech v ústech potřeba. Pak je důležitá kyselina listová /list. salát, brokolice, květák,kapusta, rajčata../ Dodejte si Fe železo, ale ne v tabletkách, přírodní je nejvíc v melase. Mají ve zdr.výživě. Denně lžíci. Příjem železa je horší u těch, co jedí příliš mléčných produktů. Na záněty obecně platí Zn zinek.Jeho příjem brzdí příliš často konzumované oves. vločky. Ten je třeba v dýň. semenech, cibuli, mořs.plodech, mase.

Omezte cukr a mléko, sladké tyčinky, colu, bílé pečivo, uzeniny, zrající sýry, laciné tuky, vše barvené a konzervované, i těžká jídla, jako smažák.

Jezte hodně různé zeleniny, kyselé zelí /bez tepel.úpravy/z mléč. výrobků jen kefír n. bílý jogurt, cereálie, kroupy, luštěniny, ryby, klíčky, mandle, ovoce, suš. švestky, oleje ze semen, česnek- i v tabletkách.

A hodně pijte, nalačno čistou vodu s citronem, mezi jídly se lžicí jablečného octa. Při Vašich potížích je dobré popíjet čaj Rooibos. Chutný je od Teekanne s vanilkou.

Kupte si kokosový olej / pod 24 stupňů je to tuhý bílý tuk/ a denně nejlépe ráno a večer ho držte a převalujte v puse 20minut. Pak vyplivněte! A choďte hodně na vzduch.

liska5

Já bych si k tomu všemu koupila kapky Dračí krev nebo dražší verzi Drags Imun. A 3x denně mezi jídly si dala do skleničky s trochou vody /na jeden lok/ podle váhy 7-10 kapek. To bych podržela v puse a pak polkla. Působí, jak v ústech, tak pak ve střevě.

hodnocení

2x

Sice je to otázka na vaši lékařku, ale já bych se s takovýmto výsledkem nebála.

hodnocení

2x

Podstatné je a neuvádíte co máte za problém a co Vás trápí.Jak se cítíte,nebo proč jste na vyšetření byl.To je rozhodující.Znám lidi co mají špatné "nějaké" výsledky a jsou jako rybičky a lidi co mají výsledky ukázkové a přesto se necítí fit a mají zdravotní problémy.

liska5

Je ve zprávě zánět ústního patra- exantém.

figurek*
hodnocení

2x

ale klid. Časem zjistíte, že neexistuje zdravý pacient, ale pouze zatím nevyšetřený pacient.

Pusťte si pochod marodů. V něm najdete odpověď na váš dotaz. :)

pochod marodů

ddri
hodnocení

2x

Vyplývá z toho, že vás nedoporučují nijak léčit, protože vám v podstatě nic moc není.

liska5

Je ve zprávě exantém ústního patra. Proto se zabývají protilátkami.

ddri

Pravda, asi bych měla upřesnit - nedoporučují žádné léky na podporu imunity, protože nenašli žádnou závažnou poruchu imunity.

tomasjanik
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi, moc si toho vážím.

Viz níže jsou ještě informace o mě.

Je mi 42 let, před dvěma roky jsem dostal silný zánět nosohltanu, od té doby se mě dělá na horním měkkém, nebo i tvrdém horním patře v ústech červené fleky, které se vytvoří po dobu jednoho týdne a pak se zase za nějakou dobu vytvoří znovu. Dost mě to trápí.

Nyní jsem na doporučení bylinkáře začal brát Mumio altajské 2 x denně ráno a večer a 15 kapek 3 x denně citrus paradisi, a ještě kloktám a potírám si postižená místa v ústech Malavitem.
Po asi týdenním užívání se mě stav zhoršil, fleky v ústech jsou větší a zbarvil se mě jazyk do hněda.( viz přiložené foto ) Myslíte si, že se může jednat o očistnou reakci? Mohlo by mně pomoct brát kvalitní chlorellu a zelený ječmen o firmy GW?
Dlouhodobě beru léky sortis 10 , teď když beru ty citrusové kapky, sortis neberu.
Mám čerstvé vyšetření na ORL , nález negativní.
Léčím se na diabetologii pro poruchu glykémie, mám odstraněný střevní polyp na jehož hlavičce byly rakovinové buňky, pravidelně chodím každého půl roku na kontrolní kolono, mám za sebou i CT trávícího traktu, a odběry na krve na Markry jsou taky negativní. A až dnes jsem dostal ty výsledky od Svaté Anny.

Opravdu tedy bude asi problém ve střevech, dost často mě v nich bublá, říkal jsem to i lékařce ne kolono. Ona pořád tvrdí, že to nic není, a že ten flek na horním patře se mně dělá z nejakého viru. Začnu žít zdravě, nepít Colu ( moje droga ) nebudu jíst sladké a nebudu se tak stresovat. Zkusím ten zelný ječmen a chlorellu a uvidím...

Ještě jedou velké díky všem! Dnes už konečně po dlouhé době budu dobře spát ...

liska5

To by mohla být odléčovací reakce. Víc pijte čistou vodu nebo s citronem, ať se vyplaví snáze, co tam nepatří. O té reakci byste měl informovat toho bylinkáře, ať má zpětnou vazbu. Ono se má pokračovat a on by měl říct, jak pokračovat, zda měnit dávkování. Ta chlorella je dobrý nápad. Ale ne s mumiem najednou, nýbrž po sobě. Píšete, že se léčíte pro poruchu glukozové tolerance, ale pijete colu! To je na hlavu postavené. Jaká léčba?! Vy si tak trochu v těch diagnózách lebedíte. Dejte se na pěší turistiku, choďte do lesa a věnujte pozornost krásám přírody a ne svým tělesným potížím.

Paní Lisko.Určitě máte pravdu a uznáváte alternativní medicínu které rozumíte a kterou mám i já ráda.Ale radit nemocnému (všeobecně všem) at na nemoc nemyslí a chodí na procházky a přijde na jiné myšlenky je uplně mimo a prostě to nejde ! To mužete radit zdravému člověku.Ale pokud někdo má vleklé zdravotní problémy,bolesti,tím podlomenou psychiku atd...Tak prostě ač chcete nebo ne bohužel na nemoc myslíte pořád i když se snažíte myslet pozitivnět.Sama vím o čem mluvím a mužu chodit do lesa a na procházky jak chci tak bolest a nemoc Vás tak hlodá že na ní nemyslet prostě nejde.

liska5

Jano222, nepodsouvejte mi nějaké zjednodušené řešení. Přečtěte si pozorně moji odpověď, tu hned první. Rad tam má hodně, a tu vycházku doporučuji na závěr, jako prospěšný bonus. A přivedl mne k tomu sám tazatel v obšírné odpovědi, protože se v sobě dost babrá a hledá si nemoci. Na to, že to je čtyřicátník...Ostatně i lékařka už ho uklidňuje. On sem přišel pro ujištění. A psychika dělá hodně. Když se odpoutá od sledování svých tělesných pochodů a stresů, nahradí colu něčím prospěšným a prokysličí si tělo venku, pomůže mu to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]