Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám zdravotní problémy (snad jen dočasné), které mi nedovolují cestovat dálkově - bus, vlak. Bohužel nemám nikoho, kdo by jakkouli hodinu mě odvezl na dané místo - škola, studuji dálkově, nutno dovézt jen na zkoušky + zpět. Samozřejmě navíc nějaké to čekání. Nevím, kolikrát by to bylo, ale určitě jen dočasné, než se můj stav zlepší. Cesta busem mě vyšla tam + zpět okolo 200,-. Nebyl by problém někomu zaplatit, ale vzhledem k ceně bych nechtěla platit vysoké částky, např. 500,-. Víte o nějaké službě nebo něčem podobném?Děkuji.
Taxík..
Normální auto jede za 2,- Kč/km pouze palivo, takže jet 100 km tam a zpět stojí řidiče 400,- jen na palivu. K tomu spotřebák levného auta tak 1,- Kč/km a máš už 600,- Připočítej ztracený čas kdy zkouška znamená půl dne v háji.. Vyjde ti, že buď najdeš nadšeného důchodce který se rád projede a bude jezdit za "hezký voči" nebo to nebude za pětikilo.. Takhle bych vozil jedině někoho z rodiny nebo dobrého známého.
Napadá mě taxi, cenu byste si musela zjistit u operátora firmy, která taxi provozuje. To bude asi nejdražší.
Dále hledejte ,,spolujízda,,. je toho na internetu více.
Dále si můžete dát i sama inzerát, kdo Vás sveze.
Nejdříve inzeráty ve svém okolí, a postupně oblast rozšiřovat.
Nebo i ,,hodinový manžel,,.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.