Já sám měřím 207, manželka 195cm. Ženskou přes 200cm budeš shánět těžko a takovou, která by stála o ,,prcka´´ asi zbytečně. Ale kdo ví?
Nicméně rada - existuje - nebo možná už existoval Klub vyskových v Praze, naposledy loni na podzim jsme se s nimi bavili, že to asi budou rušit, kvůli problémům s registrací klubu. Tam se můžeš porozhlédnout
Stačí zajít na trénink basketbalistek a hned máte několik objektů svého zájmu v každém oddíle. Čím vyšší soutěž, tím vyšší postavy. Navíc díky sportu nemají problémy se sebevědomím
Optimisto! I košíkářky, které jsou obecně nejvyšší v populaci, mají 195-200cm výšky. Dívek přes 200cm bude v Česku maximálně několik desítek. Takže ti maximálně mohu popřát mnoho úspěchů v tvém pátrání.
Dejte si inzerát a v něm uvěďte své požadavky. Třeba se najde některá vysoká, která hledá menšího a ozve se Vám. Ale většinou ženy chtějí partnera vyššího, než jsou ony samy. Ale mnohým párům na výšce partnera třeba zase tolik nezáleží. Zkuste hledat svůj ideál a napište nám sem za čas, zda jste našel.
Jo doplněno 20.05.21 03:56: Já měřím 175 cm, taky mám tu úchylku líbí se mne o dost vyšší holky, na privatech jsem měl holku která měla 188 cm, užil jsem si to pěkně.
Tak si pořiď dvě malé . Jediné, co dokážu poradit je nějaká seznamka, nebo chodit na volejbal nebo na basket. Ale i tak je holka přes 2m už docela rarita.
zdene
Na volejbal ani na basket nechodím, nejde mne o to se seznamit na trvalo, ale užít si s nějakou dost vysokou.
Znám kupř holky co o sobě tvrdí, že ve svých 178 cm, se pomalu cítí být malý, v dnešní době holek přes 180 cm je poměrně dost, když jezdím metrem tam jich je,pravda je, že nám menším naopak přitahují velké a pořádné ženské.
zdene
Když je tu řeč o tom, že potkat holku co má 200 cm je rarita, dnes jsem potkal, tahle bude mít o něco méně, typnete kolik tak bude mít
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.