Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odesílatel na výzvě k vyzvednutí zásilky

Od: makrofag® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.

Je někdy na nějaké výzvě k vyzvednutí zásilky napsáno, kdo tu zásilku poslal? Ptám se proto, že odesílatele nikdy na té výzvě nemám, a přesto je tam kolonka Odesílatel, tak mi to přijde divné, že je to vždycky prázdné.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, jestli myslíte ten lístek, který zanechá pošta ve schránce, že jste nebyl zastižen a máte si zásilku vyzvednout na přepážce, tak tam je jen odesílací pošta (směrovací číslo a obec) a z toho nic moc konkrétního nepoznáte. Zdravím!

doplněno 17.03.19 16:21:

makrofag - jste na tom stejně, jako ostatní (přesný odesílatel tam není a můžeme o tom třeba dlouze diskutovat, zlobit se či nadávat na poštu - výsledek z toho nebude).

hodnocení

No jasně. Je tam vždycky napsáno:

Zásilka je připravena k vyzvednutí u pošty:
(adresa pošty)

A nahoře je adresát, to jsem třeba já. Vpravo od něj je Odesílatel a tam to vyplněné nikdy není. A já si tím pádem říkám: Proč to tam je, když to nikdy není vyplněné? Tak se ptám, jestli to tam někdo někdy vyplněné měl, pak už by to mělo smysl.

hodnocení

Oukej, přečetl jsem si vaše doplnění. To mně úplně stačí. Díky :)

hodnocení

0x

Ona by to pošťačka musela ručně vypisovat a na to nemá asi čas. Ale je tam vždycky podpis toho, kdo Vám lístek do shránky vhodil a v kolik hodin. Tak kdybyste si chtěl stěžovat, tak znáte jeho jméno.

hodnocení

Díky za info. Ale to ne, to dělat nebudu.

joudic*
hodnocení

0x

adresat tam neni, ale vzdy tam je typ zasilky (cenne, balik, do vlastnich rukou atd) a posta odeslani, napr Praha 10

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]