Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Je někdy na nějaké výzvě k vyzvednutí zásilky napsáno, kdo tu zásilku poslal? Ptám se proto, že odesílatele nikdy na té výzvě nemám, a přesto je tam kolonka Odesílatel, tak mi to přijde divné, že je to vždycky prázdné.
Dobrý den, jestli myslíte ten lístek, který zanechá pošta ve schránce, že jste nebyl zastižen a máte si zásilku vyzvednout na přepážce, tak tam je jen odesílací pošta (směrovací číslo a obec) a z toho nic moc konkrétního nepoznáte. Zdravím!
makrofag - jste na tom stejně, jako ostatní (přesný odesílatel tam není a můžeme o tom třeba dlouze diskutovat, zlobit se či nadávat na poštu - výsledek z toho nebude).
No jasně. Je tam vždycky napsáno:
Zásilka je připravena k vyzvednutí u pošty:
(adresa pošty)
A nahoře je adresát, to jsem třeba já. Vpravo od něj je Odesílatel a tam to vyplněné nikdy není. A já si tím pádem říkám: Proč to tam je, když to nikdy není vyplněné? Tak se ptám, jestli to tam někdo někdy vyplněné měl, pak už by to mělo smysl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.