Nejste přihlášen/a.
Koupila jsem a nevšila si, že uzený salámový sýr je vyroben v Polsku. Myslela jsem, že je to německý výrobek, koupila jsem ho v německé prodejně GUT. Nevím, jestli ho nemám vyhodit, byl dost drahý, co když jsou tam nějaké divné škodliviny, nebo co když je vyroben z ... radši nechci domyslet z bůhví čeho. Vyhodit? Ve zprávách doporučili kupovat české maso, a ostatní?
Bydlím u polských hranic a jezdím tam pravidelně nakupovat právě mléčné výrobky.Jsou chuťově daleko lepší než naše a veřte,že i tam jsem potkala nakupovat lidi z Německa.
Dobrý den, zbytečně propadáte panice - nic nevyhazujte a na drahém sýru si v klidu a bez obav pochutnejte. Zdravím!
Ve zprávách ... Tohle už nemá cenu ani komentovat. Vypadá to, že bez povelu náš národ brzo vymře hlady.
Já se nezlobím a ty máš právo se zeptat na cokoli. Mě jenom děsí, že lidé jaksi pozapomínají, že jim byl do vínku dán taky mozek. Bez návodu v médiích si zanedlouho snad nedojdou ani na záchod. Nedochází jim, že většina toho, co se píše, je přísně účelová. A čemu slouží? Ochraně spotřebitele určitě ne.
bud muzete verit blbostem v tv, novinach a syr vyhodit anebo se chovat jako dospely clovek
do polska jezdim nakupovat jednou tydne a je rozdil v polskych vyrobcich prodavanych v polsku nebo u nas, pokud si u nas objedna obchodnik levne zbozi tak proste dostane levne zbozi, kazdeho kdo umi napocitat do peti ale musi napadnout ze v salamu za 20,-/kg asi moc masa nenajde
a k tem ceskym vyrobkum, se podivejte treba na slozeni nekterych vyrobku kosteleckych hnusenin, to bych nedal ani psovi, ve vetsine polskych obchodu by se to ani nechytlo, oni tam nejsou takove smetiste evropy jako my
Vývod potravin z Polska do Německa tvoří 23%, pak Británie 9% a Česko 7% potravin. Vidíte sama, že jsme v dobré společnosti.
Jinak samozřejmě můžete udělat dobrý skutek a lidem, kteří nepanikaří, jak státní správa píská, můžete sýr nabídnout. Vy se neotrávíte, navíc uděláte dobrý skutek, což hřeje u srdce a obdarovaný si pochutná.
Vyhodit to by byla škoda.
A jen tak mimochodem. Víte, že Němci používají na polích 4x víc chemikálií, než my?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.