Nejste přihlášen/a.
Před porodem jsem byla hrozně zavodněná, nikdy dřív jsem na to nijak netrpěla. Ale teď, když jeden den míň piju, tak se mi voda začíná v těle zadržovat, přibírám na váze. Poradíte, co s tím?
Začněte sportovat = cvičit.
Uvolní se lymfa,která zapřičiňuje právě to zmíněné zadržování vody.
Za další,upravte si životosprávu,více zeleniny a ovoce,méně sacharidů a více bílkovin.
Dodat vitamín C,B a draslík.
Mohly by pomoci lymfatické masáže, také si nechte vyšetřit ledviny. Jistě mohou být jiné příčiny, které vám laik neodhalí.
Nezačala jste brát hormonální antikoncepci? Tady jsou ve hře ledviny a hormony. Je třeba vyšetření. A v pití vody se neomezujte. Do každé sklenice lžíci jablečného octa. Vodou tělo ředí nežádoucí látky ze špatného stravování, proto se dejte na zdravou výživu. A pohyb!
Odpověděla jsem už jednou a obšírně v reakci na něčí radu. Proč obojí zmizelo!?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.