Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadržování vody v těle

Od: lucietka odpovědí: 7 změna:

Před porodem jsem byla hrozně zavodněná, nikdy dřív jsem na to nijak netrpěla. Ale teď, když jeden den míň piju, tak se mi voda začíná v těle zadržovat, přibírám na váze. Poradíte, co s tím?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vxvb
hodnocení

3x
A jak jste si diagnostikovala zadržování vody? Taky můžete třeba jen jednoduše tloustnout.

hodnocení

2x

Začněte sportovat = cvičit.
Uvolní se lymfa,která zapřičiňuje právě to zmíněné zadržování vody.
Za další,upravte si životosprávu,více zeleniny a ovoce,méně sacharidů a více bílkovin.
Dodat vitamín C,B a draslík.

hodnocení

1x

Mohly by pomoci lymfatické masáže, také si nechte vyšetřit ledviny. Jistě mohou být jiné příčiny, které vám laik neodhalí.

hodnocení

0x

A co poradil lékař?

hodnocení

0x

Nechte se vyšetřit lékařem. Pokud opravdu zadržujete vodu v těle, dá Vám na odvodnění vhodné léčivo.

liska5
hodnocení

0x

Nezačala jste brát hormonální antikoncepci? Tady jsou ve hře ledviny a hormony. Je třeba vyšetření. A v pití vody se neomezujte. Do každé sklenice lžíci jablečného octa. Vodou tělo ředí nežádoucí látky ze špatného stravování, proto se dejte na zdravou výživu. A pohyb!

Odpověděla jsem už jednou a obšírně v reakci na něčí radu. Proč obojí zmizelo!?!

lussyb
hodnocení

0x

Přesně tohle řeším pořád dokola, vždy před MS se totálně zavodním, jsem unavená, příjdu si těžká naprd :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]