Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Germofobie léčba?

Od: hansikii* odpovědí: 4 změna:
Ahoj moje přítelkyně trpí germofobií, nemáte někdo s tím zkušenosti? Nevíte jak s tím bojovat? Rad bych ji nejsk pomohl, dost ji to omezuje život a trápí mě to. Nebo kdyby jste měli kontakt na někoho kdo by nám pomohl,byl bych moc vděčný.l

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Psychologa už zkoušela?

hodnocení

2x
Můžu vám dát kontakt na psycholožku, kterou znám osobně a jsem přesvědčený, že by si s vašim problémem poradila. Akorát nevím, jestli nejste příliš zdaleka.
hansikii*
hodnocení

Jsme z Plzně, odkud je ta vaše psycholožka? Upřímně mě ani nenapadlo ze se psychologové zabývají i těmito problémy
72mona3*

A kdo jiný, než psycholog? S něčím se člověk může vypořádat sám, ale fobie je vlastně psychická porucha. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]