Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyzvednutí balíku v Polském Těšíně

Od: domin* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

chtěl bych se Vás zeptat na zkušenosti / možnosti ohledně vyzvednutí balíku v Polsku.

Potřebuju nakoupit několik jetých dílů na motorku, které se v ČR nedají sehnat a prodejce na allegru posílá pouze po Polsku - něco jsem hledal, že je možnost poslat balík "poste restante" do Cieszyna a jelikož jezdím do školy do Ostravy, tak to mám skoro po cestě.

Dá se takhle opravdu poslat balík na poštu k hranicím s ČR a lehce vyzvednout? Nemá někdo s tímhle způsobem reálné zkušenosti? Především by mě zajímala ta domluva na té poště.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

nejlepší je jak ti to pošle do tzv. paczkomatu je to v těšíně u kauflandu a je to takovy jako alzabox chce to postudovat podmínky

domin*
hodnocení

Super děkuji moc za cennou informaci - naprosto ideální řešení, otázka co na to prodejce.

PRodejce řekne, že motorka se do paczkomatu nevleze :)

petan86*
hodnocení

1x
Jak pise Majo, ovšem někdo neposíla ani do paczkomatu. Da se zajít někde do krámku za hranici a zeptat se jestli by bylo možné nechat si k nim poslat balik, dodal bych, ze to nebude zadarmo a donesl jim třeba dobrou flašku. :-D

hodnocení

0x

Pokud ti na té polské poště to poste restatnte udělají, pak není problém ho využívat. Otázkou je případná dobírka, lepší by asi bylo placení předem převodem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]