Nejste přihlášen/a.
Prosím mzdová účetní mi za únor 2019 nedala do výplaty slevu na dítě a slevu poplatníka. Celkem 3337Kč. Ptal jsem se kolegy z práce a ten slevu na poplatníka na pásce má (děti už nemá). Já jsem byl celý týden mimo firmu a k pásce jsem se dostal včera večer. Tak se chci zeptat, než tam v pondělí na účetní vletím, čím by to mohlo být a pokud udělala účetní chybu, jestli mi to musí dodatečně poslat na účet, nebo kam si mám jít stěžovat. Jestli na finančák nebo kam.
Nebyl. Vždycky bývalo na pásce upozornění zajít do účtárny a podepsat daňové prohlášení. A to jsem ve firmě už čtvrt století.
Jo dík už jsem to dohledal, chybu jsem udělal já. Našel jsem to upozornění na pásce z ledna. Tak díky jsem rád, že vím o co jde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.