Nejste přihlášen/a.
0x
Danieli,
mám stejnou obavu jako @Jedubabicka, pravděpodobně nejde o zaměstnání, ale o podnikání vlastním jménem a na vlastní náklady se vším všudy. Nakonec byste si musel sám najít i případné odběratele.
Chcete-li takto podnikat, je to Vaše věc. Ale nepočítejte moc s tím, že by Vás to uživilo.
Než odpovím k začátkům podnikání, viděla bych ráda nabídku a obchodní podmínky té firmy, od níž byste měl materiáln na "malé knížky"kupovat.
doplněno 15.03.19 22:00:
Podvod to není, jde o podnikání. Musel byste si zařídit živnostenské oprávnění. hradit sociální a zdravotní pojištění, po skončení roku podat daňové přiznání. (Povinností je víc, napsala jsem jen ty nejdůležitější.)
Všimněte si, že firma Ersitech se sídlem v Praze vznikla před necelým rokem. Její jedinou jednatelkou je Jana Háteová z České Třebové, která již vystřídala několik firem s "domácími pracemi".
Firma nabízí odkoupení výrobků, které projdou její kontrolou. Co byste dělal s výrobky, které by kontrolou neprošly?
Obchodní podmínky (PDF, 103 kB)
Po tom co jsem přišel na to, že recenze na jejich stránce musí být schválené aby byly zveřejněné, jsem hledal recenze na googlu a nejspíše jde o podvod tak asi nic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.