Nejste přihlášen/a.
Máte prosím někdo zkušenosti, jak vám bylo po nasazení léku Pentása? Beru ho pátý den a nevím, zda mě postihla nějaká virosa bez teploty nebo jestli to patří k tomu novému léku a tělo si zvyká. Mám totiž podobné příznaky jako při viroze - únava, nepříjemné pocity chvílemi, zánět spojivek v jednom oku, zahleněnost. V příbalovém letáku je tolik nežádoucích účinků, že polovinu jsem měla už než jsem lék začala užívat. Jsem z toho vystresovaná.
Delino, toto byste měla konzultovat s lékařem, který Vám lék předepsal. Cizí zkušenosti v tomto pomoci nemohou.
Aha. Tak lékař, kterého byste navštívila osobně, by asi těžko odlišil virózu od nějaké reakce, ale Vy to přes internet dokážete. Hmmm, klobouk dolů!
Beru více jak 4 měsíce a žádné účinky se u mě nikdy neprojevily, ale tohle bude individuální na každého to může působit jinak a pokud si přečtete příbalový leták tak tam je vypsáno snad vše co existuje ale to je spíš o tom že se výrobce kryje kdyby se náhodou něco stalo.
Nicméně jako laik bych ty vaše příznaky tomuto přípravku nepřipisovala, tento lék se rozpouští a působí až ve střevě a takové nežádoucí účinky tam snad ani popsány nejsou. Tohle vypadá spíše opravdu na to virózu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.