Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce v rakousku - Vídeň

Od: maja200* odpovědí: 4 změna:

Ráda bych odcestovala za prací do rakouska, zejména do Vídně. Máte někdo zkušenost?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

0x

Kdy jste byla naposledy ve Vídni?Je plná muslimek v šátcích jak v Istambulu, a Rakušané jsou už z toho nervózní-tedy z cizinců vůbec.Navíc je nezaměstnanost i tam.Nevím, jakou máte kvalifikaci, ale asi jediná možnost je, najít si někde na vesnici rodinu, která potřebuje ošetřovatelku k babičce.A pokud nemají dobré sousedy, tak budou po Vás chtít, abyste se venku vůbec neukazovala, sami si Vás přivezou a odvezou.Ošetřovatelství nechce nikdo dělat, tady máte naději.

maja200*
hodnocení

Do Vídně jezdím a bohužel máte pravdu- nezaměstnanost je všude. Ono by se něco našlo,ale nelegálně a to nechci. Do ošetřovatelského kurzu už jsem se přihlásila,ale já bych tam dělala cokoliv třeba i někde v továrně...ale na to asi mají dost lidí:(

hodnocení

0x

Když řeknete že budete makat za 4€ na hodinu, 12 hodin denně a 7 dní v týdnu tak vás určitě vezmou všemi deseti...

maja200*
hodnocení

Už jsem pracovala pro cestovní kancelář ve Vídni za 9 eur na hodinu,ale byla to buhužel práce na dobu určitou a z domova.Teď se budu snažit najít něco přímo tam. ...myslela jsem jestli tam už někdo pracoval...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]