Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu navštívit kamarádku v nemocnici?

Od: anet3 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám dotaz, jestli bych mohla navštívit kamarádku v nemocnici. Včera měla mít termín operace, ale na poslední chvíli jí to odložili. Takže další termín bude mít předpokládám tak za měsíc nebo dva (čistě můj odhad, nevyznám se v tom). Nevíte, jak to chodí při návštěvách v nemocnici? Musím být člen rodiny, nebo něco podobného? Jak dlouho můžu zůstat? A je to omezené věkem? Mně je teď 14, ale za 2 týdny mám narozeniny a chystám se tam jet ještě mladší kamarádkou. Jedná se o rehabilitační nemocnici v Berouně. Děkuju za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Předně záleží na jakém oddělení je. Pokud je na běžném lůžkovém oddělení a nemocnice nemá vydán zákaz návštěv (většina měla zákaz kvůli chřipce), tak ji v návštěvních hodinách, které najdete na webu dané nemocnice, můžete klidně navštívit.

Z webu:

2.5. Návštěvy

Pacient je oprávněn přijímat návštěvy, a to s ohledem na svůj zdravotní stav a v souladu s tímto vnitřním řádem a způsobem, který neporušuje práva ostatních pacientů.
Doporučené návštěvní hodiny jsou: denně od 13.00 do 18.00
Nemocnice je oprávněna návštěvy pacientů dočasně zakázat, zejména z epidemiologických nebo hygienických důvodů.

Zdroj: https://www.nemocnice-beroun.cz/vnitrni-rad-nemocnice

iz*
hodnocení

1x

Nevím, jestli by tě v tvém věku pustili na návštěvu samotnou.

Jistější by bylo zavolat někomu (mamince, tatínkovi) z její rodiny a domluvit se, jestli by ses k nim mohla přidat, až ji půjdou navštívit.

iz*

Já jsem se s tím, že nechtěli pustit dítě do nemocnice na návštěvu, setkala.

Ale i kdyby to v Berouně bylo bez problému, by podle mne bylo rozumnější se domluvit s kamarádčinou rodinou. Kdybys tam mohla sama, bylo by pro kamarádku možná lepší, kdyby se vystřídalo několik návštěv, než aby se v jedné chvíli sešlo více lidí.

hodnocení

1x

Zjisti si, na kterém pokoji kamarádka leží a v době návštěv běž rovnou za ní. Nikdo si tě ani nevšimne.

hodnocení

0x

Ano a máš štěstí, zákaz návštěv byl zrušen 11.3.2019. *tanec*

nemocnice-beroun.cz/...

hodnocení

0x

Zdravím. V době návštěv ji navštívit můžeš. Věk návštěv nikdo nekontroluje. Alespoň já jsem se s tím nikdy nesetkala. Spolužáci se v nemocnicích navštěvují běžně. Ale pro jistotu si klidně bez obav zavolej a zeptej se sestřičky přímo na na oddělení kde kamarádka je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]