Dobrý den, Asi jsem jenom stupidní líný prase, který má strach ze všeho a způsobuje si ještě více problémů. Je mi 20 let. Táta mi umřel ve 13. Mamka v 17. Moji nejlepší kamarádi a rodiče v jednom. Bydlím s dědou a s mým psem. Celkem úspěšně jsem složila maturitu. Poté jsem byla přijata na VŠ. Tak jak jsme se dohodly s mamkou. Během těchto 2 let jsem více pila, téměř každý den brečela a v podstatě byla pořád ve stresu. Chvilky štěstí byly jen když jsem byla v zahraničí. Nemám žádnýho přítele, kamarádů tak akorát. Těžko se někomu hlavně s něčím takovým. Hlavně když vidím, jak se mluví o mé sestřence, která má psychické problémy od dětství. Ne, nějak špatně. Ale ani ne naopak. "Ona se zase psychicky zhroutila, to víte, ty její problémy." No a v podstatě si pořád připomínám, jak je a bude všechno v pořádku a tak. Ale sama si problémy způsobuji. Už se neučím španělštinu. Strašně ráda bych, šla zase pracovat na brigádu. Dřívější jsem opustila, abych měla více času navštěvovat mamku v nemocnici. Teď kdykoliv si sednu k psaní životopisu. Poslední jsem šikovně nikam neuložila. Začnu přemýšlet nad tím, že jsem stejně blbá, nic neumím, a vlastně to ani nemá cenu otravovat ostatní mou osobou. V podstatě to samé je z VŠ. Já opravdu chci udělat taktu prezentaci, kouknout se na tamto a toto, naučit se... Ale nemohu to v reálu provést. Jenom čas od času kdy jsem v klidu, nic mě ten den ještě nerozhodilo. A nemám "přemýšlecí" den. Občas mně svírá i na hrudi... Pardon za sloh a děkuji, jestli to přečetli až sem, pokud ano. Asi nejspíše potřebuji. I když chvilkama mně přijde, že jsou to maličkosti a jsem jen líná. Jenom nechápu, když nechci léky, jak mi jako má lomoct? Sednu si tam, řeknu mu všechno o čem přemýšlím já sama. A konec? A kdybyste někdo byl z HK nebo z PCE. Nedoporučuji byste psychologa za peníze , ale max. do 800 Kč? Já nejsem schopná dojít k doktorce a říct, že jsem idiot a potřebuju psychologa a pak by to bylo napsaný někde v zdrav. pojišťovně.
Psycholog by měl být zdarma. Vy můžete mít třeba jen prokristanaci s lehčím narušením osobnosti. Nic těžkého pro psychologa. Prostě aspoň tu jednu věc pro sebe udělejte a běžte tam. Přístup na net máte, tak si ho vyhledejte, telefonem se objednejte a je to. Pak už sama uvidíte co dál. Držím palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.