Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlastní bydlení

Od: marek82* odpovědí: 7 změna:
Dobry den, jsem v insolvenci a chtěl bych se zeptat zda je nějaká šance získá svoje bydlení. Dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No záleží na tom, jestli máte po kom dědit. Na úvěr vám jistě nikdo nic nedá. Podle zákona nesmí.

m123*

Na obecní byt taky nedosáhnete. Obec chce mít záruku, že budete platit nájem.

damandys
hodnocení

0x

Budete se muset spokojit s nájemním bydlením.

zdenkaa*
hodnocení

0x
Jedine asi poridit bydleni na nekoho jineho a dobre osetrit smlouvou.

A z čeho? Ze životního minima?

marek82*
hodnocení

Jsem pracující v zahraničí a mám v úmyslu zaplatit celých 100% závazku. Takze jestli i po zaplacení je ještě nějaká šance

hodnocení

0x

Tak např na ostravsku volné byty jsou a nap. společnost Residomo /dříve OKD/ dává nájemní smlouvy i s 50% slevou na nájemném navíc i s jízdenkou ODIS zdarma. Navíc je množství poptávek po zaměstnancích různých profesí se zajištěným ubytováním nebo poptávka po různých profesích s nabídkou služebních bytů /např. k městské policii v několika městech na severu Čech...a nejen tam/. Takže řešení to má, jen chtít a hledat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]