Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, byla jsem cca. 14 dní zpátky propuštěna z nemocnice z neurologickeho oddělení.. Zjistili mi že mám vyhrezlou plotynku 8 mm. Na rezonanci. A dále léčím se praskámi.. zaldiarem a neurontinem. Jelikož zaldiar mi dochází a na první injekci do míchy mám jít ve středu ale ke svoji neurologovi jdu až 20. Března a jelikož mi dochází zaldiar a tak se ptám jestli můžu kombinovat tramal s neurontinem.. Jestli to nemá nějaký pro a proti.. Do té doby než mi neurologie předepíše zaldiar.. Protože zaldiar do té 20. Března to nevychází.. Jelikož beru to 3krat denně.. A bez toho já nemůžu mít.. Jelikož mívám pak záchvatovy bolesti.. A tak místo zaldiaru jestli můžu používat tramal.. Předem děkuji za zprávu.
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
@sandra123 - A tak místo zaldiaru jestli můžu používat tramal.
A svého ošetřujícího lékaře už jste se ptala?
svatoslav
0x
Někdy dobře poradí i magistr/magistra v lékárně... Ne Dr.Max, nejlépe odborná lékárna... zajdete tam hned... Popište tam přesně svoji situaci...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]