Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhřezlá plotynka

Od: sandra123 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, byla jsem cca. 14 dní zpátky propuštěna z nemocnice z neurologickeho oddělení.. Zjistili mi že mám vyhrezlou plotynku 8 mm. Na rezonanci. A dále léčím se praskámi.. zaldiarem a neurontinem. Jelikož zaldiar mi dochází a na první injekci do míchy mám jít ve středu ale ke svoji neurologovi jdu až 20. Března a jelikož mi dochází zaldiar a tak se ptám jestli můžu kombinovat tramal s neurontinem.. Jestli to nemá nějaký pro a proti.. Do té doby než mi neurologie předepíše zaldiar.. Protože zaldiar do té 20. Března to nevychází.. Jelikož beru to 3krat denně.. A bez toho já nemůžu mít.. Jelikož mívám pak záchvatovy bolesti.. A tak místo zaldiaru jestli můžu používat tramal.. Předem děkuji za zprávu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

@sandra123 - A tak místo zaldiaru jestli můžu používat tramal.
A svého ošetřujícího lékaře už jste se ptala?

sandra123
hodnocení

Neptala,nedávno mi opět předepsala zaldiar prášky zaldiar minuly týden ve čtvrtek a zase potřebuji.. Měla jsem v krabičce 20 prášku a beru je 3 krat denně.. To máte na 9 dní.. A zase volat doktorce ohledně toho.. Nechci ji tím obtěžovat už mě tam zná nazpaměť.. Připadám si otravná..

svatoslav
hodnocení

0x

Někdy dobře poradí i magistr/magistra v lékárně... Ne Dr.Max, nejlépe odborná lékárna... zajdete tam hned... Popište tam přesně svoji situaci...

sandra123
hodnocení

Zkusím to.. Napřed skusim jestli by mi neposlali elektronicky. Ten recept. Popřípadě pošlu přítele do lékárny. Já moc chodit nemůžu. Furt lezim. Mam bolesti a jsem ráda že dojdu na WC a honem si lehnout.. Už to mám 4 měsíce a jsem z toho nešťastná.. Jinak děkuji za zprávu

hodnocení

0x

Zavolejte tam, že nemáte léky, napíšou recept nebo jej pošlou elektronicky. Kde je problém?

sandra123
hodnocení

To mě ani nenapadlo, že by to šlo elektronický.. Děkuji mockrát za zprávu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]