Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napsat děkovný dopis za nemocniční péči

Od: peugeot* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěla bych napsat poděkování do nemocnice za péči a ráda bych, aby to mělo určitou formu. Nikde na internetu jsem nic nenašla, a tak se obracím na Vás. Děkuji Dagmar Bartošková

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

4x

Dobrý den, napište ten dopis jednoduše, od srdce. Nehledejte vzory...

lidka*
hodnocení

3x

Paní Dagmar, chtěla jsem odpovědět stručně - napište to od srdce - ale ukulele i kytka mne předešli. Na to nepotřebujete opravdu žádný styl a vzor. A aby to mělo i určitou váhu u nadřízených, adresovala bych to na ředitele nemocnice a požádala ho o předání poděkování těm, kteří se o to zasloužili. A určitě by to potěšilo třeba i zřizovatele nemocnice. Bývá to město nebo kraj. Také je možné napsat veřejné poděkování do místního zpravodaje/týdeníku. Hezký večer!

macka80*
hodnocení

2x

Zkuste načerpat tady mnof.cz/...

lidus*
hodnocení

1x

po vážném úrazu kdy mě doslova sešroubovali jsem koupila karton šampusu, kafe, zákusky a donesla je personálu na ARO. Totéž i na další oddělení. Dopis je sice krásná věc ale ¨přečte si ho obvykle jen adresát a dál se nedostane.

kytka*
hodnocení

0x

Já osobně bych napsala poděkování, tak jak to cítím . Poděkovat za péči, která Vám byla v nemocnici poskytnuta, osobně poděkovat lékařům, kteří měli na Vašem léčení největší podíl. Sestřičky nevyjímaje.Poděkovat za uzdravení, a zotavení a odborné ošetření.To potěší každého lékaře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]