Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Udělal se do mě

Od: opicka123 odpovědí: 5 změna:

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Beru už nějakou dobu antikoncepci ale dávali jsme ještě tomu čas tak se do mě nedělal. Ale teď beru 3 dny antibiotika. A udělal se do mě i když tu antikoncepci beru pravidelně(občas zapomenu ale doberu), ale šíleně se bojím že se sníží ta účinost antikoncepce z těch antibiotik. Je možné otěhotnět? A ještě k tomu ráno jsem měla docela mokré kalhotky(jestli vytekly to sperma nebo neco jiného?) děkuji předem za odpověd.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Selhání hormonální antikoncepce hrozí i při jejím pravidelném požívání. Pravděpodobnost je tuším kolem 1%.

Penicilínová antibiotika mohou snižovat účinnost hormonální antikoncepce.

Pokud aktuálně nemáš výtok, tak to co bylo ráno na kalhotkách, bylo skutečně s největší pravděpodobností sperma.

iz*
hodnocení

1x

Ano, je možné otěhotnět. Hlavně proto, že HA "občas zapomenete". HA i antibiotika obsahují příbalové letáky a v případě nejasností se lze poradit s lékařem nebo lékárníkem.

liska5
hodnocení

0x

Kdo Ti řekl, že antibiotika snižují účinnost antikoncepce? To je v příbalovém letáku? Je docela důležité, který den cyklu to bylo. Jestli v období plodných dnů.

hodnocení

0x

Nevím, kolik je ti let, ale o antikoncepci, možnostech početí a dalších věcech kolem sexu víš bohužel hodně málo. Antikoncepci bereš pravidelně, ale občas zapomeneš*sok**smich*, nevíš a neumíš si zjistit vliv antibiotik na antikoncepci, chodíš vůbec ke gynekologovi radíš se s ním?

Otěhotnět samozřejmě můžeš i přes antikoncepci, i když procento selhání hormonální antikoncepce je poměrně malé. A ty mokré kalhotky? To už beru jako třešničku na dortu. Kdo jiný má vědět, zda je to sperma nebo "něco jiného"? Co jiného by to mohlo být, pokud nemáš nějaký výtok*sok*

hodnocení

0x

Zdravím. Záleží na tom jaká antibiotika berete. Některá antibiotika mohou skutečně účinky antikoncepce snižovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]