Nejste přihlášen/a.
jj, vůbec není špatné si v těchto věcech držet pořádek a případné díry zavčasu zalepit.
Zajděte si na ČSSZ, Českou správu sociálního zajištění a nechte si vytisknout papír se jménem
Osobní list důchodového pojištění.
Výsledek uvidíte hned. Já jsem musel doložit maturitní vysvědčení, protože jsem vůbec neměl zaevidované roky za střední školu.
V 50 jste ještě "mladý", ale jak tu někdo psal je lépe si vše schovat. Já také vše vyhazuji, nebo se to "nějak" ztratí a tak jsem si před cca 2 lety- jsem o 11 roků starší, zažádal i výpis na sociálce. Říkal jsem si, že pokud bude něco chybět / díky Bohu nechybělo/, tak je lepší dohledávat dříve než později / nyní např lidé z dřívějšího zaměstnání žijí a mohou dosvědčit- za nějakou dobu je nenajdu, nebo budou již mrtvi/.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.