Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pomoci podrazdene kuzi po holeni

Od: mrackovadenisa odpovědí: 2 změna:

Dobry den, omlouvam se za trapny prispevek, ale bohuzel se stalo. Mam atb a nez se cela oholim je to nejmin na 30 min a tak dlouho s atb nechci pobývat ve sprse, tak jsem se oholila nasucho jen tak ziletkou. Kuze samozrejme byla vysusena, tak jsem si to namazala telovym mlikem, jenze po nem me to zacala hrozne palit a mam vsude cervene pupinky a flicky a hrozne to pali, okamzite jsem si pres to namazala Bepanthene ktery je na podrazdenou pokozku. Uz to neni takove, ale jeste porad to pali a je hodne zarudla. Cim muzu pokozce ulevit? Jak se mam priste oholit, aby to nedopadlo za takhle? Bohuzel zvitezil pocit krasy nez zdravi a za krasu se preci trpi. *zed**bum*:(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Že holení zabere třicet minut, to chápu, ale snad není nutné být ve sprše. Namydlím jednu nohu, oholím, spláchnu, pak druhou a tak pokračuji se vším, co je potřeba oholit. Bez mýdla to také není dobrý nápad.

hodnocení

0x

Holím si jenom tvář, ale i tak vím, že holit se nasucho je nesmysl ! Aspoň namočit a namydlit. Po holení postříkat nějakou vodou po holení (desinfikuje, je v tom alkohol), to chvilku štípne a pak teprve ošetřit nějakým mlékem apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]