Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poštovní adresa v Polsku

Od: adfsf odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, potřeboval bych nakoupit na olx.pl a prodejce nechce zaslat zboží do zaraničí tedy do ČR. Je možnost si nějak zřídit nějakou dočasnou adresu v Polsku? (jedná se o jednorázovou zásilku, odděvy hmotnost do 2kg)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

0x

v cesku jsou firmy ktere ti to zaridi, prijde jim balik na jejich polskou adresu a oni ti to preposlou do CR na tvou adresu

jestli jde nejaka docasna adresa v PL zaridit to nevim a k cemu by ti to bylo, stejne tam musi nekdo balik prebrat a poslat ho tobe

pak jedine ze mas kousek do PL tak i to nech poslat do paczkomatu a tam si to vyberes, funguje to stejne jako treba alzabox, taky kdyz objednavam v PL tak si to tam necham poslat a pak mi prijde kod ze muzu vyzvednout, zajedu, vyzvednu a hotove

adfsf
hodnocení

Bydlím za Plzní, takže do Polska to mám dál. Uvítám i kontakt na někoho kdo by mi tuhle zásilku z Polska přeposlal...

jurajjuraj*

tak treba tady mas neco narychlo

cespolgroup.com/...

vim ze tech firem bylo plno, chtel sem to tak resit nez sem prisel na to ze tam maji svoje paczkomaty, dhl body a tam si to muzu vyzvednout vpodstate za jejich domaci postovne

janys79
hodnocení

0x

Zkuste se podívat na postabezhranic.cz . Ale nevím, jestli dokážou poslat zásilku z Polaka do ČR.

adfsf
hodnocení

Na cespolgroup se se mnou nikdo nebaví, moje maily jsou bez odpovědi a postabezhranic má sídlo v ČR...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]