Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Masážní olej v pochvě

Od: anika* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, před dvěma týdny jsme měli s přítelem sex s masážním olejem jelikož jsme nic jiného neměli a jinak to pro mě bylo bolestivé. Jenže týden po tom jsem začla mít stejné příznaky jako u zánětu močáku. Tak jsem si jako vždy koupila brusinkové tabletky,které mi vždy pomáhají. Jenže stále mě to štípe a také všimla jsem si,že mi zapáchá moč a také pochva i přesto, že používám gel na intimní hygieni 2x denně. S tím jsem nikdy problém neměla. Myslíte, že je to tím? pokud ano, jak se toho zbavím? nechce se mi to říkat gynekoložce.. :D děkuji předem za odpověď :) :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

houbes*
hodnocení

1x
Přítel zřejmě bez olejů neudělá ani ránu. No máte zadelano na problém. Pokud máte už takové příznaky mela byste už dávno být u lékaře a toho maséra s olejicky koupnout vite kam. Ví ten trouba co je vagína za citlivý orgán? Příště si ten olejicek může dat do svého análu.

hodnocení

0x

A co to bylo za olej? Na jaké masáže? Ale ono je to celkem jedno. Když máte takové problémy, které popisujete, tak ke gynekologovi jděte. Může to být i něco jiného a závažnějšího. Partnera znáte dobře? Jste si jistá, že třeba neměl intimní styk s nějakou jinou před Vámi? Ale nemusíte mi odpovídat, jen se nad tím sama zamyslete. Já bych šla k lékaři.

anika*
hodnocení

Olej na regenerační masáže jelikož přítel je masér. Dobře.. tak já si tam zajdu :( .. a ano jsme spolu dlouho. Tohle jsme ale použili poprvé.

m123*
hodnocení

0x

Zkuste si koupit tetraboricový globule / natrium tetraboricum glycerinové globule / . Jsou bez předpisu a přesně na takovýto problémy mi pomáhají.

anika*
hodnocení

Děkuju moc !

rv*
hodnocení

0x

Hlavní složka masážního oleje bývá parafínový (medicinální) olej, což je skvělý ropný výrobek, který je nestravitelný a stabilní (někdo ho užívá proti zácpě), neměl by vadit.

liska5

Ale určitě byl olej parfemovaný, což může dráždit. Asi bude potřeba zvážit, zda to není nějaká infekce, kvasinky ap. To překrvení a podráždění při styku mohlo tento stav vyprovokovat. Než se někam k lékaři vydáte, hodně pijte čisté vody, ideálně urologický čaj, vynechte cukr ve stravě a nápojích. A dejte si pauzu s partnerem. Ten by se měl ostatně také léčit, je-li ve hře infekce, i ta kvasinková, která je častá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]