Ahoj,jsem velky fanda MMA,boxu,thai boxu,K1 a jiných bojových sportů. Sleduju spoustu zápasníků,jejich zivot,tréninky,přípravu na zápasy..s tim souvisí i jejich extrémní shazovani kil pred zápasem. Cetl jsem,ze klasikou je pro ne zhubnout treba 10kg během tydne...žádné sacharidy,sauny,ale převážně hra s vodou...v prvních dnes vypijí treba 7l a postupně snizuji...chci se zeptat,jestli si myslíte ze je nějaké riziko pokud maji během dne vypit tolik litru vody...jedna se mi o zdravotní hledisko,ledviny,ale asi i srdce a proste komplet organismus jak toto snasi..ma s tim nekdo zkusenosti? Diky za odpověď
Tak třeba Lukáš Krpálek musel díky tomu,že jeho hmotnost překročila limit v jeho váhové kategorii přejít do kategorie vyšší.Takže o snižování , nebo zvyšování hmotnosti asi nejde v případě rozumného přístupu ke zdraví sportovce.
JB
lmgify
Krpálek vážil 110kg a shazoval do 100kg kategorie. Už to asi nedokázal shodit nebo se mu už nechtělo shazovat a teď je v neomezené kategorii (nad 100kg). V současné době má 120kg.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.