Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznej knihu

Od: tazatelka odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, kdysi jsem si vystřihla z časopisu knihu ale nevím její název . Vzpomněla jsem si na ni teď.
Byla to kniha na obalu malá dívka na pláži v modrých šatech..měla nějakou nemoc . Víc nevím díky za rady a tipy. Co by to mohlo být .

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

6x

dejte sem ten obrázek co jste vystřihla

tazatelka
hodnocení

Kdybych ho měla tak tam je i název ..já si na to jen vzpoměla..možná nějaká motýli nemoc nwm
hahanaj*

už jsem si vzpoměla, četla jsem knihu Dva krůčky po mokrém písku na obálce byla malé holčička ...napasala ji A.D. Julliandová...snad jsem to napsala dobře ... Byl to velmi silný příběh.*plac*

tazatelka
hodnocení

Moc díky to je ona
hahanaj*

Hurááááááááá- ale vemte si k ní balík kapesníků ...

lmgify

Podle komentářů čtenářů je tato kniha o skutečné holčičce strašně brutální.

218 stran, které jde přečíst jedním dechem, abyste se už ke knížce pak nikdy nevrátili, jak vás rozerve.

hahanaj*

Ano realita je krutá*plac*

lmgify
hodnocení

0x

Upoutávka (francouzsky) dokumentárního filmu autorky o jiných dětech (únor 2017):

lmgify
hodnocení

0x

Jestli to počítám správně, tak holčička se narodila někdy kolem let 2003-2004.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]