Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kdysi jsem si vystřihla z časopisu knihu ale nevím její název . Vzpomněla jsem si na ni teď.
Byla to kniha na obalu malá dívka na pláži v modrých šatech..měla nějakou nemoc . Víc nevím díky za rady a tipy. Co by to mohlo být .
Byla to kniha na obalu malá dívka na pláži v modrých šatech..měla nějakou nemoc . Víc nevím díky za rady a tipy. Co by to mohlo být .
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
tazatelka
Kdybych ho měla tak tam je i název ..já si na to jen vzpoměla..možná nějaká motýli nemoc nwm
hahanaj*
už jsem si vzpoměla, četla jsem knihu Dva krůčky po mokrém písku na obálce byla malé holčička ...napasala ji A.D. Julliandová...snad jsem to napsala dobře ... Byl to velmi silný příběh.![]()
lmgify
Podle komentářů čtenářů je tato kniha o skutečné holčičce strašně brutální.
218 stran, které jde přečíst jedním dechem, abyste se už ke knížce pak nikdy nevrátili, jak vás rozerve.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]