Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit otvíráky na piva?

Od: notanick odpovědí: 7 změna:
Nikdy jsem to nekupoval, takže kde? :D najdu to třeba někde jako je Kaufland apod?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak stará známá klasická pravda je to, že na světě je jen velmi málo předmětů, kterými se nedá otevřít pivo. *smich*

Ale pokud trváte na klasickém ovirači, navštivte domácí, či kuchyňské potřevby, evtl e-shop třeba Tescoma a pod

hodnocení

0x

Domácí potřeby, některé řetězce je taky mají nejen v regále ale i u pokladen - ale tam se ptejte obsluhy, někdy se to špatně hledá.

Ale dá se bez něj klidně obejít - i když v každé slušné domácnosti by měl být k nalezení *smich*

hodnocení

0x

Kuchynské obchody,tam kde mají nádobí,vařečky,prostě vše do kuchyně a nebo markety.

hodnocení

0x

A kolik těch otvíráků potřebujete? Určitě vám v prodejně Domácí potřeby vyjdou vstříct a potřebné množství pro vás doobědnají.

jabraka*
hodnocení

0x

V Kaflandu je určitě najdš.

JB

figurek*
hodnocení

0x

K čemu otvírák, když pivo jde otevřít jiným lahvovým pivem, nožem, vidličkou, lžičkou, dvacetikorunou, klíčem FAB, stahovacím oknem ve starých vagónech, šroubovákem, hasákem, o poleno, o židli (tuto metodu moje žena z duše miluje), o hranu stolu i o futra? Znal jsem jednoho a ten uměl otevřít pivo prstem.

Pro normální otvírák si zajděte do kuchyňských potřeb. Kde uvidíte příbory, tam bude i otvírák na pivo. Případně navštivte nějakou pivní propagační akci. Zůčastníte se soutěže, ukážete jak se pije pivo na ex a otvírák je váš. *pivo*

hodnocení

0x

kdo neumí otevřít pivo bez otvíráku,má pít mlíko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]