Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je-Tuková bulka?

Od: janat odpovědí: 3 změna:
Dobry den, chci s tím zajít ke kožnímu, ale dostat se tam je opravdu dlouhá doba. Na těle se mi objevili takovéto pupínky. Nemají hrot jako u akné, ale když zatlacim, cítím, že to místo je tvrdé, jako by ten pupinek měl hlavičku zevnitř těla. Občas to svědí. Doma mi bylo řečeno, že se jedná o tukovou bulku, ale já tomu moc nevěřím, jak říkám na kožní půjdu, ale chtěla jsem se optat, zda by to mohlo být něco vaznejsiho
Jana 19 let
Pupínky "obrácené" mám na zádech směrem k hýždi.

Co to je-Tuková bulka?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím.
To co máte,není tuková bulka,ale tzv. "beďar,"který je zevnitř.Musí se nechat uzrát,potom půjde pomalu vymáčknout.
Také je dobrá taková černá mast,kdysi se jmenovala Ichtylová,ta vytahuje právě ten zmíněný hnis.

Zeptejte se v lékárně,oni již budou vědět.

Tuková bulka je toto :

mojezdravi.cz/...

janak*
hodnocení

Jenže já už ho tam mám delší dobu *nevi*

hodnocení

0x

A nepoštípalo vás něco? Od štěnice to nebude, ale co třeba blecha?
Jinak když nechcete čekat na kožní, tak běžte ke svému praktikovi, třeba na to bude stačit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]