Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jet sám na víkend?

Od: jirizu odpovědí: 16 změna:

Ahojky, koncem dubna chci jet na 4 dny na Karlštejn a okolí za turistikou cykloturistikou. Ale nemám s kým jet. Kamarády nemám ani přítelkyni nemám. Jet sám nebo si zkusit dát inzerát na seznamku?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dmnk
hodnocení

3x

Jednoznačně máte moji podporu jet. Už jsem sám několikrát vycestoval do zahraničí když nikdo jiný nechtěl. Vyplatilo se. Skvělé zážitky, člověk si dělá co chce a vše tak nějak více prožívá. Doporučuji! Člověk je ze začátku (alespoň já byl) trošku nervózní, ale rychle se otrká :)

m123*

Moje slova :) . Zjistila jsem, že mi takováto dovolená vyhovuje nejvíc. Poprvé jsem byla sama v Bulharsku. Říkala jsem si, že když by něco, tak se vždycky nějak domluvím. Teď už si sama troufám i do Afriky. Za 10 dní jedu opět a nemůžu se dočkat.

Takže bych tazateli doporučovala, aby si to vyzkoušel sám. Je fakt super si vše užívat bez toho aniž by se někomu podřizoval.

hodnocení

2x

@jirizu - Nevím jestli se nebudu cítit trapně při snídani když tam každý s někým bude a já tam budu sám.
"Nedělejte si starosti s tím, co si o vás myslí ostatní. Ti mají stejně plnou hlavu toho, co si o nich myslíte vy a jiní lidé."

(Autora neznám.)

hodnocení

1x

Jeďte sám, třeba potkáte tu pravou.

nel
hodnocení

1x

Na výlet bych měla s kým jet, ale někdy nikomu nic neřeknu a jedu sama. Třeba do Prahy a tam si to pěkně užívám. Obchůdky, nebo památky. Nikdo mne neomezuje, jdu si kam chci já. Když se vrátím, mám dobrý pocit, jsem spokojená.

Klidně zkus jet i sám, to má i své výhody.

hodnocení

0x
Vyzkoušet můžete. Proč ne? Já pojedu s cestovkou pro nezadane někam.
doplněno 09.03.19 12:41: Nemusí ho to bavit. Byla jsem několikrát sama a na konci zájezdu jsem si vždycky říkala, že už nepojedu.
doplněno 09.03.19 13:09: Dmnk, taky jste chlap. Mužům to vadí míň cestovat sám.
dmnk

Nevím zda to je nepřímá rekace na mě, ale já bych s cestovkou sám nejel. Vyjel jsem na vlastní pěst (airbnb, kiwi, skyscanner atd.)

Akorát vloni mi nevadilo být sama v Řecku. Tam mi nic nechybělo. V hotelovém areálu bylo dost lidí a jídlo all inclusive, takže jsem se bavila, s kým jsem chtěla, anglicky, německy, česky. Plavala v krásném moři, no nádhera. Nic mi nechybělo. Okolí bylo krásné.
dmnk

Mohl bych se Vás, prosím, zeptat na název oné cestovky pro nezadané? V této oblasti mám celkem "problém" a toto mě zaujalo. Pokud se s tím tady nechcete "chlubit", mohu poskytnout email.

Single tour, ale až teď s nimi po dlouhé době pojedu.

majsterjoe*
hodnocení

0x
Kolikrát bych jel raději sám, než s ostatnima. Vetsi klid, čas si organizuju podle sebe a můžu jet kam chci a kdy chci.

vernon
hodnocení

0x
Sám jsem procestoval celý svět. Prostě jsem se zvednul a jel.
Teď už to nejde tak hladce...

liska5
hodnocení

0x

Ona je taková cyklo seznamka. NaKole.cz. Tam se hledají lidi na různé cyklocesty.

jirizu
hodnocení

Děkuji všem za přispění. Jinak jsem amatérský fotograf a rád fotím, budu se bavit focením krás Českéko krasu a Křivoklátska. :) Nevím jestli se nebudu cítit trapně při snídani když tam každý s někým bude a já tam budu sám. Jsem nesmělý typ a koktám, tak tam asi s nikým nebudu mluvit.

m123*

Mluvit nemusíte. Stačí se usmívat. A tu trapnost vůbec neřešte. Já i když jezdívala s manželem, tak jsem chodila na snídani později než on, protože jsem spáč a trapný to nebylo. Hlavu vzhůru a kopněte do sebe trochu sebevědomí :-D .

nel

Možná vy ten pocit budete mít, že jste tam sám, ale věřte, že osatním to bude úplně jedno, nebudou to řešit, ani přemýšlet nad tím, že jste tam sám a proč. Hlavní je netvářit se zachmuřeně, zamračeně, ale tak svěže, příjemně, že je vám dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]