Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psychicka nemoc?

Od: stefan* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nevim jak zacit, uz delsi dobu muj znamy mluvi o duchach, spatny energii spatne elektrice zije bez eletriky, umele inteligenci rika hrozne veci a rika to kazdymu a vsem.me dokonce ze mam spatnou eletriku ze CEZ jsou jehovisti no hrozny.prijde mi jako nemocny clovek..Vubec nevim jak mu pomoci.Nedá se snim uz bavit normalne. Doma ma vse odpojeny...furt mi rika ze mluvi s duchem mrtvý mámy.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, z toho, co zde uvádíte, se dá usuzovat, že ten pán není zcela duševně zdráv. Ovšem, navštívit odborníka přes hlavu by měl dobrovolně a těžko ho k tomu budete přesvědčovat (on si určitě myslí, že blázni jsou ti ostatní a nikoliv on). Zdravím!

doplněno 07.03.19 17:12:

stefan - jsem stejného názoru.

stefan*
hodnocení

Furt říká že blázen není, že ho pronásledují auta šedivý a když nedej bože zahouka sanitka už je to varování. Myslím že je zralý na psychiatrii
stefan*
hodnocení

Furt říká že blázen není, že ho pronásledují auta šedivý a když nedej bože zahouka sanitka už je to varování. Myslím že je zralý na psychiatrii.

milda69
hodnocení

1x

Já bych pána důkladně vyslechnul. Ano, jeho chování, které popisujete je nestandardní, ale cokdyž "blázen" není. Nechte si od něj vše důkladně a racionálně vysvětlit. Ať Vám všechny jeho "podivné" názory detailně vysvětlí. Hlavně jej nechte mluvit a pozorně ho poslouchejte. Pokud pánovi život bez elektriky vyhovuje a cítí se tak spokojene, nechte ho. Znám mnoho lidí, kteří nebyli za své názory pochopeni, ale jen proto, že si je ostatní lidé nenechali vysvětlit.

figurek*
hodnocení

0x

jj, paranoidní porucha osobnosti, paranoidní schizofrenie. Přesně tu má mladý Babiš.

Obávám se, že jako laik mu nepomůžete. To prostě nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]