Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hry a testy IQ

Od: papene* odpovědí: 11 změna:

Neznáte OSOBNĚ či z doslechu, nějaké šikovné stránky na iq?Je jich tolik, že se to snad nedá ani vše proběhnout.

díky*placni*

doplněno 10.02.10 21:36:

:Daby byly i zábavné.Zkrátka aby upoutaly.

doplněno 11.02.10 07:31:

*hi*Dotaz byl špatně formulován.Logické testíky,hry!

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Na hry Maxo.cz

petr123*
hodnocení

0x

Nechceš doufám jít na nějaký ten užitečný test IQ, kde se výsledek dozvíš až po zaplacení SMS? ;)

papene*
hodnocení

*zed*Jéžiši nééééééééééé.Chci to pro zábavu.*ua*Proto to musí být nějak dobře udělané.A v češtině.Zkrátka nic stresujícího.

petr123*

Zkus tohle, na konci ti to řekne výsledek aniž bys musela za něco platit:

inteligence.cz/...

papene*
hodnocení

*stop*Nehodlám za to platit.

JOOO! 142.

fidonet*

To maš asi o otazku víc než já :) Já těm testum vubec nevěřím. Nedá se přece přepočítávat IQ jen podle toho jakou máš logiku. nebo pozorovací talent. mě to hodilo 135

Osobně se domnívám, že důležitější a použitelnější je v životě EQ, tedy emoční inteligence. Ale IQ se tak pohodlně měří... ;)

tlustoprd*

testpark.cz/... :výborný testy zdarma iq,zeměpis,angličtina,2 světová atd atd

fidonet*

Tak tam bych určitě neprošel :) dějepis, zeměpis bych taky dal, ale angličtina?

Jinak s inzinyrkou souhlasim: pro rozptýleni, pobaveni a popřemýšlení .. je to dobré.

Ale to už raději koukam do toho lentilkového šílenství lentilky.dyk.cz/... a taky zdarma

papene*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]