Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píchání v močovém měchýři

Od: pave2 odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer,
je mi 23 let. A od pondělí mě píchá v močovém měchýři. Nepálí mě při močení zatím.
Nastydl jsem trochu.
V lékárně jsem koupil urologický čaj, urokomplex. Nikdy zánět močových cest jsem neměl.
Myslíte, že to je na antibiotika nebo ještě počkat a když se nezlepší jít k lékaři?
Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Od pondělí máte problémy které se nelepší samoléčbou. Takže si zítra zajděte k lékaři a nečekejte, až se to zhorší a bude to více bolestivé.

hodnocení

1x

Tři dny jsou dostatečně dlouhá doba na to, aby banální potíže ustoupily - vám přetrvávají, tudíž lékařské vyšetření je víc než vhodné.

rv*
hodnocení

1x

Všechno je jednou poprvé. Takže doporučuji návštěvu lékaře a třeba už rovnou se skleničkou se (střední) močí nemjh.cz/.... Ale třeba dostanete jejich zkumavku, kterou posílají na podrobnější vyšetření.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]