Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Bude mi 17 a už jsem si plně jistý že jsem asexuál.
Sexu jsem se nazkoušel až až a už to vím definitivně, je to divný vím to a trochu se tady stydím o tom psát. Podle mě to bude tím že mi od mala bylo vtloukáno že něco jako sex je špatná věc byť na to názor mám odlišný ale prostě mě to neláká a nepřitahuje, spíš naopak.
Problém je ten že nevím kde a jak si mám najít holku stejně zaměřenou nebo které by to nevadilo. Asi nebudete chápat na co tu holku chci jako mě npochopilo spoustu jiných lidí ale vztah není jen o sexu alespoň podle mě. Co se týče dětí a rodiny tak by mě to jednou dvakrát kvůli dítěti asi nezabilo jo ale furt nemám problém mít dítě adoptované ale to je hodně vzdálená budoucnost. Vím že existuje seznamka jediná ale jen jedna a je celkem naprd, nikdo v mém věku. Kde si mám najít holku? V9m že jí asi nemusím mít hned ale do budoucna
Nedávno jste zde řešil, že jste gay, jak to říci rodičům. Pár dní poté jste řešil, že nejste na kluky, ale na holky, jak to říct kamarádovi. A dnes řešíte, že na sex nejste vůbec? A s čím přijdete příště? Nevymýšlejte si neustále hlouposti, nepozorujte se a jděte se provětrat, ať přijdete na jiné myšlenky! Sám nevíte co chcete, počkejte až puberta odezní a hlavně nedělejte z ničeho unáhlené závěry, jak je Vaším zvykem..
Až nepochopitelně často nacházím podobné rady s tím, že holka přijde samo. Ne, vážně nepřijde. Kluk si za tím musí jít a něco pro to dělat.
Dobrý den, když jste sexuálně zkušený asexuál, tak to se Vám nelíbí ani ovečky? Zdá se, že v tom máte sice chaos, ale rád si o tom píšete - a to je asi Vaše největší úchylka. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.