Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem asexuál

Od: asexual odpovědí: 14 změna:

Ahoj

Bude mi 17 a už jsem si plně jistý že jsem asexuál.

Sexu jsem se nazkoušel až až a už to vím definitivně, je to divný vím to a trochu se tady stydím o tom psát. Podle mě to bude tím že mi od mala bylo vtloukáno že něco jako sex je špatná věc byť na to názor mám odlišný ale prostě mě to neláká a nepřitahuje, spíš naopak.

Problém je ten že nevím kde a jak si mám najít holku stejně zaměřenou nebo které by to nevadilo. Asi nebudete chápat na co tu holku chci jako mě npochopilo spoustu jiných lidí ale vztah není jen o sexu alespoň podle mě. Co se týče dětí a rodiny tak by mě to jednou dvakrát kvůli dítěti asi nezabilo jo ale furt nemám problém mít dítě adoptované ale to je hodně vzdálená budoucnost. Vím že existuje seznamka jediná ale jen jedna a je celkem naprd, nikdo v mém věku. Kde si mám najít holku? V9m že jí asi nemusím mít hned ale do budoucna

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

4x

Jsi gay. 14 dní nato jsi hetero, teď asexuál. Jaká bude od tebe další informace? Že jsi hermafrodit?

hodnocení

3x

Nedávno jste zde řešil, že jste gay, jak to říci rodičům. Pár dní poté jste řešil, že nejste na kluky, ale na holky, jak to říct kamarádovi. A dnes řešíte, že na sex nejste vůbec? A s čím přijdete příště? Nevymýšlejte si neustále hlouposti, nepozorujte se a jděte se provětrat, ať přijdete na jiné myšlenky! Sám nevíte co chcete, počkejte až puberta odezní a hlavně nedělejte z ničeho unáhlené závěry, jak je Vaším zvykem..

hodnocení

1x

Nehledejte - přijde sama :)

Pořád ještě máte věk spíš na kamarádství.

vernon
Nepříjde sama.
Něco o tom vím...

Nepřijde. Ani náhodou. Věk spíš na kamarádství? :-D*smich* Co je to za hovadinu. *zed**zed**zed*Vždyť je skoro dospělej.

dmnk

Až nepochopitelně často nacházím podobné rady s tím, že holka přijde samo. Ne, vážně nepřijde. Kluk si za tím musí jít a něco pro to dělat.

Zkuste aspoň připustit, že vaše zkušenosti nemusí být obecně platné ;)

dmnk

Vymlouvat Vám to nebudu. Jestli na to chce někdo spoléhat...hodně štěstí... :) Ty šance jsou velice malé a navíc mohou platit u extroverta, který se vystavuje a vyhledává příležitosti kde by jej slečna mohla oslovit. Ale to už znamná, že pro to člověk něco dělá... :)

iz*
hodnocení

1x

Přemýšlím, jestli nejde o úplně jinou poruchu. (Víte, že v internetu nejste anonymně?)

anonymka
hodnocení

0x
Já to mám úplně stejně a jsem holka ..sex mě nic neříká ..a chtěla bych vztah dlouhodobě zkusit bez něj..

Hmm, bez sexu? Zajímavý. :-D*smich* Lidi jsou hrozný cíti. Soulož je příroda. *cert*:-P

hodnocení

0x

Je zbytečné se nad tím zamýšlet. Nechte tomu volný průběh. Až přijde ten správný čas, příroda udělá svoje.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, když jste sexuálně zkušený asexuál, tak to se Vám nelíbí ani ovečky? Zdá se, že v tom máte sice chaos, ale rád si o tom píšete - a to je asi Vaše největší úchylka. Zdravím!

liska5
07.03.19 12:28

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]